Setari Cookie-uri

Astrologie: Secretul succesului in functie de zodie

Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti Asul din maneca cu care poti sa castigi?

Tu faci cu placere ceea ce faci si se vede acest lucru. Oamenii te apreciaza pentru acest aspect si apreciaza si rezultatele muncii tale. Iti este usor sa iesi din anonimat datorita creativitatii tale, dar si atentiei pe care o acorzi aspectului exterior si aparentelor. O buna imagine este cheia succesului iar tu stii sa te folosesti bine de armele publicitatii: prima impresie asupra oamenilor si sarmul permanent cu care te faci agreat si admirat. Vointa ta este mare cat si increderea in fortele tale.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa fii admirat, placut de colegi si subalterni care sa te aprecieze pentru maretia stilului tau. Sa ai o viata confortabila in care sa nu fie nevoie sa te zbati prea mult.

FECIOARA

Atuul tau principal: Analiza!

Capacitatea analitica foarte buna si gustul pentru detalii te fac o persoana lucida si pragmatica care nu se arunca inainte in nimic pana nu are claritate asupra tuturor aspectelor. Acest lucru te va pazi de multe pierderi. Esti o persoana foarte muncitoare si rezistenta iar acest lucru face ca sa fii respectat si iti aduce succesul. Esti tipicar si perfectionist, iti place sa te perfectionezi continuu, plus esti foarte atent la toate micile detaliile. Munca ta este impecabila si castigi mereu prin faptul ca oferi calitate. Sefii te apreciaza pentru munca ta, la fel si colegii tai pentru ca ii ajuti si pe ei sa se perfectioneze.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa poti sa ii ajuti pe ceilalti sa se perfectioneze. Sa ai stabilitate in viata si o sanatate buna. Sa poti sa gusti placerile vietii.

BALANTA


Atuul tau principal: Diplomatia!

Esti o persoana sociabila si lumea te place pentru cordialitatea ta, drept rezultat ti se deschid multe usi. Ai aptitudini bune de comunicare. Amabilitatea si diplomatia pe care o posezi te ajuta sa castigi teren, dar si sa iesi cu bine din situatii delicate. Ai un spirit justitiar foarte bun si oamenii nu te pot pacali. Esti capabil sa echilibrezi situatiile tensionate si ai un talent foarte bun de negociator care iti asigura succesul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc