Setari Cookie-uri

Astrologie: Secretul succesului in functie de zodie

Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti Asul din maneca cu care poti sa castigi?

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa reusesti sa faci un echilibru intre viata de familie si viata profesionala. Sa fii respectat. Sa ai o viata socio-profesionala linistita, fara conflicte si fara concurenta. Sa iti poti permite sa platesti pe cineva pentru a face treburile casnice iar tu sa te ocupi de arta si de frumos.

SCORPION

Atuul tau principal: Capacitatea investigatoare!

Ai o foarte ascutita finete psihologica prin care reusesti sa descoperi rapid punctele sensibile ale oamenilor din jur si sa profiti de ele pentru ca sa iesi in castig. Vointa ta deosebit puternica face ca sa misti si muntii din loc. Atuul tau cel mai mare este ca atunci cand esti provocat, dezavantajat sau intampini dificultati, atunci ai cea mai mare forta care erupe din tine cu o intensitate fenomenala si razi in cale toate obstacolele intampinate. Ai puterea de a rasturna situatiile si castigi stima celor din jur. Stii sa te impui.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa ai din toate (bani, masini, iubite etc) cat mai mult! Sa poti sa castigi chiar si prin mijloace necurate. Sa poti sa te razbuni te toti dusmanii tai. Sa ii poti manipula pe cei din jur ca sa ti se faca pe plac. Sa fie ceilalti invidiosi pe tine.

SAGETATOR


Atuul tau principal: Cunoasterea!

Ai o intelepciune nativa care face ca oamenii sa te respecte si sa iti ceara sfaturi, de aceea excelezi in domenii in care trebuie sa inveti pe altii si castigi cu repede respectul celor din jur. Iti stabilesti cu usurinta prioritatile si scopurile in viata ceea ce face ca sa iti vezi drumul clar si lupti pentru ceea ce vrei sa ai. Inveti foarte usor. Inteligenta si cunoasterea pe care o dobandesti te face ca sa iti largesti viziunea asupra vietii si de aceea o sa profiti de noile tehnologii si oportunitati aparute. Spiritul de aventura te face sa mergi pe cai inca nedescoperite

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa poti sa inveti si sa explorezi lucruri noi. Sa poti sa calatoresti. Sa fii respectat si toata lumea sa iti dea tie dreptate.

CAPRICORN

Atuul tau principal: Realismul!

Tu stii ca pentru a obtine un rezultat bun este nevoie de timp si de perseverenta, iar ca cele mai dulci fructe se coc la sfarsit. Ai rabdarea necesara ca sa pornesti proiecte de anvergura si sa le duci pana la finalizare. Capacitatea ta organizatorica este foarte buna si faci fata la responsabilitati multe. Ai un realism care te face ca sa nu poti fi trisat, mai ales ca nu te avanti niciodata inainte in nimic ce nu a fost in prealabil verificat si testat de altii. Prudenta te fereste de multe pierderi. Rabdarea si perseverenta te ajuta sa realizezi lucruri mari si sa duci la indeplinire planuri de anvergura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc