Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 3 calitati sau Gunas-uri Ayurvedice ale zodiilor

Aceste trei moduri, numite si calitati, sunt trei atitudini, trei feluri de a actiona, de a reactiona la situatii, de a rezolva problemele si de a interactiona cu oamenii si cu mediul inconjurator.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Aceste trei moduri, numite si calitati, sunt trei atitudini, trei feluri de a actiona, de a reactiona la situatii, de a rezolva problemele si de a interactiona cu oamenii si cu mediul inconjurator. Sunt in stransa corespondenta cu cele trei Gunas-uri din Ayurveda (medicina traditionala indiana), acestea fiind: rajas (cardinal), tamas (fix) si sattva (mutabil). Activarea lor in fiinta este de o deosebita importanta in analiza personalitatii. Combinatia element-calitate face distinctia intre fiecare zodie si este extrem de importanta in studiul astrologiei.

Berbec = Cardinal
Taur = Fix
Gemeni = Mutabil
Rac = Cardinal
Leu = Fix
Fecioara = Mutabil
Balanta = Cardinal
Scorpion = Fix
Sagetator = Mutabil
Capricorn = Cardinal
Varsator = Fix
Pesti = Mutabil

CARDINAL

BERBEC, RAC, BALANTA, CAPRICORN

Caracteristici:

Oamenii cardinali sunt aceia care fac lucrurile sa se intample si transforma situatiile. Sunt intreprinzatori, au planuri multe si obisnuiesc sa initieze actiuni. Au un impact foarte mare asupra mediului lor inconjurator, atat in sens pozitiv cat si negativ, depinde cum isi orienteaza energia. Sunt plini de forta, dinamici, rapizi si ambitiosi. Le place ca lucrurile sa mearga, sa se deruleze, sa existe actiune. Nu veti intalni persoana cardinala care sa incetineasca ritmul si sa lancezeasca. Ei savureaza viata. Iubesc sa inceapa actiuni noi si indiferent ca le termina sau ba au mereu o multime de lucruri de facut.

Defecte:

Obsedati sa detina mereu controlul; incapatanati; foarte exigenti; pot fi lipsiti de consideratie fata de ceilalti; asteapta de la ceilalti ca sa ii urmeze; navalnici si nestapaniti; dominatori; nelinistiti. Muncesc extrem de mult, sunt obsedati de munca si pot usor sa uite de cei dragi cand sunt centrati pe viata lor profesionala. Sunt conflictuali, au nevoie permanenta de o problema de care sa se ocupe, daca totul este bine si linistit vor crea chiar ei o problema pentru a avea ce sa rezolve. Sunt in stare sa isi puna singuri piedici (sa isi imagineze ca exista piedici) doar ca sa aiba ce ziduri sa darame si unde sa isi canalizeze energia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc