Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 3 calitati sau Gunas-uri Ayurvedice ale zodiilor

Aceste trei moduri, numite si calitati, sunt trei atitudini, trei feluri de a actiona, de a reactiona la situatii, de a rezolva problemele si de a interactiona cu oamenii si cu mediul inconjurator.

MUTABIL

GEMENI, FECIOARA, SAGETATOR, PESTI

Caracteristici:

Sunt persoane flexibile si adaptabile. Ei acceapta schimbarile si se ajusteaza foarte bine noilor circumstante. Istete, comunicative, simpatice, sunt persoane pline de resurse, cu un dar de a vedea ambele parti ale situatiei in acelasi timp si o nevoie imensa pentru cunoastere, varietate si idei noi. Au o natura nelinistita si un mod schimbator de a fi. Ei se simt bine printre diferite tipuri de persoane, schimband idei despre ce sa faca in continuare. Se dezvolta repede, inteleg profund schimbarile si se simt in largul lor in situatii de haos. Persoanele mutabile experimenteaza starea de personalitate multipla, nici macar ei nu se pot descrie cum sunt, deoarece simtul identitatii lor este pierdut, scazut si mereu se schimba. Se straduiesc sa se autocunoasca si sa gaseasca o stabilitate. Sunt deschisi catre religie si filosofie. Au o minte limpede si o cultura vasta.

Defecte:

Dualitatea este asociata semnelor mutabile. Felul lor schimbator de a fi ii induce in confuzie pe ceilalti. Se razgandesc usor, sunt inconsistenti, ezitanti si iresponsabili. Nervosi si irascibili, au tendinta de a se lega de detalii. Traiesc mai mult in capul lor decat in realitate.

Profesional:

Sunt liderii laisser-faire. Foarte potriviti in situatiile de schimbare deoarece ei aduc oamenii si ideile impreuna intr-o sinteza inovativa. Poseda multa flexibilitate, nu au o agenda bine definita si sunt fericiti sa gaseasca pe cineva care sa le dea un rol bine determinat. Comunicarea este punctul lor forte. Persoanele cardinale initiaza actiuni, persoanele fixe dezvolta ceea ce cardinalii incep, iar persoanele din semnele mutabile vorbesc despre ceea ce altii fac. Daca nu ar exista semne mutabile, celelalte semne s-ar razboi intre ele. Sunt excelenti negociatori, impaca ambele tabere, in plus sunt orientati catre oameni. Sunt eficienti in munca daca o gasesc ca fiind foarte interesanta, dar nu suporta rutina si monotonia. Sunt capabili sa aduca schimbari in mediul inconjurator.

In dragoste si relatii:

Au nevoie permanenta de schimbare si comunicare. Vor sta cu cineva pana acel lucru este interesant. In momentul in care devine plictisitor si rutinier, vor cauta in alta parte. Se despart si se impaca usor, se razgandesc, deseori relatiile lor sunt instabile.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc