Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 3 calitati sau Gunas-uri Ayurvedice ale zodiilor

Aceste trei moduri, numite si calitati, sunt trei atitudini, trei feluri de a actiona, de a reactiona la situatii, de a rezolva problemele si de a interactiona cu oamenii si cu mediul inconjurator.

Caracteristici:

Sunt persoane care isi formeaza un singur mod de a actiona si organizeaza activitatile in jurul felului lor de a fi si a concluziilor lor. Sunt inclinati sa actioneze ca o forta stabilizatoare si ca o ancora pentru ceilalti. Vigurosi, perseverenti, hotarati, orientati pe scop, de nadejde, loiali, si siguri pe sine. Le place stabilitatea. Vor sa posede lucrurile, sa acumuleze. Le ia adesea mult timp pana pornesc, dar odata porniti nu mai pot fi opriti. Persoanele cardinale vor sa se miste, persoanele din semnele fixe vor ca totul in jurul lor sa se miste in timp ce ei stau relaxati. Semnele fixe inteleg ca stabilitatea este cheia. Ei nu lupta si nu se zbat, sunt fericiti sa mearga inainte cu proiectele lor, muncind calm pana isi ating obiectivele.

Defecte:

Sunt incapatanati si inflexibili, ori fac lucrurile asa cum vor ei ori nu le fac nicicum, ei nu fac compromisuri! Au tendinta de a ramane ancorati in rutina. Le este foarte greu sa renunte, sa lase, sa se desparta. Se urnesc mai greu. Le este foarte greu sa faca schimbari. Uneori se intreaba ce vor sa faca cu adevarat? Au o tendinta de a fi inradacinati in felul lor de a face lucrurile si sa creada ca au mereu dreptate. Nu li se poate schimba mentalitatea. Uneori pot fi inactivi, pasiv, foarte lenesi, cu gandire autodistructiva, ignoranti, consuma, dar nu produc nimic, traiesc pe spinarea altora.

Profesional:

Sunt liderii democratici. Isi urmaresc scopul cu perseverenta si au o mare putere de concentrare. Adesea sunt modele de productivitate. Se bucura cand realizeaza sau achizitioneaza ceva. Sunt excelenti in situatiile in care treaba trebuie facuta, dusa la bun sfarsit. Sunt capabili sa reziste foarte bine sub presiune. Sunt cei mai de succes atunci cand fac ceea ce simt in interiorul lor ca li se potriveste. Ei doresc sa fie sefii care stapanesc si care lasa semnele cardinale sa fuga, sa se streseze, sa ia initiative pentru ei. Sunt puternici si constienti de ceea ce vor.

In dragoste si relatii:

Demareaza mai greu o relatie, dar sunt capabili sa o mentina. Sunt loiali si fideli, le place stabilitatea. Daca se indragostesc de cineva au o rabdare de fier si vor face totul pentru a poseda obiectul dorintei lor. Sunt foarte posesivi si din cauza aceasta ei vor relatii de durata. Au mari probleme in a face compromisuri in cuplu si in a face schimbari, le este foarte dificil sa se desparta chiar daca relatia merge rau. Ei sunt factori de stabilitate in cuplu, stalpi de sustinere a familiei, pe care cei dragi se pot mereu baza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc