Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 3 calitati sau Gunas-uri Ayurvedice ale zodiilor

Aceste trei moduri, numite si calitati, sunt trei atitudini, trei feluri de a actiona, de a reactiona la situatii, de a rezolva problemele si de a interactiona cu oamenii si cu mediul inconjurator.

Profesional:

Sunt lideri autoritari, sefi innascuti. Extrem de ambitiosi cauta sa ajung in varf si sa fie cei mai buni. Actioneaza si isi asuma riscuri. Ei ataca direct lucrurile si ajung rapid la un succes extraordinar ori la un esec rasunator. Sunt foarte motivati. Ei sunt persoanele care se agita pentru a pune lucrurile pe picioare. Ii mobilizeaza si pe ceilalti la actiune. Unde se implica ei, lucrurile impotmolite incep sa mearga. Persoanele cardinale sunt gata mereu sa puna planuri noi la bataie, vin mereu cu o idee noua si un plan imbunatatit. Trebuie folositi pe posturi de conducere, de planificare si strategie. Nu sunt buni la a finaliza ceva, dau randament slab cand trebuie sa faca o munca de rutina, mai ales spre final, de aceea nu se potrivesc pe posturi de executie. Munca lor trebuie sa fie activa si antrenanta. Sunt personalitati puternice si se vor alia cu oameni cu gandire pozitiva care ii sustin in eforturile lor. Sunt extrem de potriviti pentru a rezolva probleme dificile pentru ca le plac provocarile. Muncesc foarte mult, cauta recunoasterea si doresc sa vada rezultatele muncii lor.

In dragoste si relatii:

Cauta sa interactioneze cu lumea din jur intr-un mod dinamic, activ. Ei raspund imediat la provocari, reactioneaza, de aceea le este foarte usor sa initieze o relatie de cuplu, dar au probleme in a o mentine. In sex sunt vigurosi si au un instinct viu. Se implica repede intr-o relatie, dar la fel de repede si categoric se si despart daca nu le convine ceva. Le place sa aiba opozitie, sa fie greu de cucerit persoana pe care au pus ochii. Sunt parinti autoritari si figuri parentale puternice.

FIX

TAUR, LEU, SCORPION, VARSATOR
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc