Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 4 elemente

Aerul, focul, apa si pamantul sunt mai mult decat elemente astrologice: sunt chei de intelegere a modului in care traim si reactionam la mediul inconjurator. Sunt o parte din noi. Elementele descriu baza caracterului, motivul subtil al comportamentelor, sentimentelor si gandirii. Se poate considera ca aceste trasaturi sunt prea generale, dar acestea sunt baza si sunt reflectate in relatiile noastre, in ambitii, atitudinii si asteptari.

Cand este in dizarmonie: O suprastimulare a focului poate duce la agresivitate, curaj prostesc, distrugerea a tot ceea ce gaseste in cale. Lipsa de interes, egoism, atitudine orgolioasa fata de cei din jur, importanta mult prea mare atribuita lui insusi. Pasiunile si viciile il pot distruge. Fac crize de furie si de gelozie. Sunt certarete si competitive. Nu suporta locul 2. Nerabdare, bravada, imprudenta, duritate, greutate de a ierta, toate acestea ii caracterizeaza. Impulsivitatea ii conduce catre a face lucruri negandite si a lua decizii pripite.

In dragoste: se aprind repede si isi pierd capul cand se indragostesc. Preponderent se indragostesc la prima vedere si au o atitudine foarte clara de atractie sau de respingere fata o persoana de sex opus din primul moment in care se cunosc. Ei isi arata pasiunea si dragostea in mod deschis. Sunt afectuosi si prietenosi. Se excita usor si sunt parteneri sexuali pasionali. Se plictisesc repede. Au nevoie de atentie foarte multa din partea partenerului.

ZODII DE PAMANT
TAUR, FECIOARA, CAPRICORN


Caracteristici: pamantul reprezinta partea practica, realista si materiala a naturii. Creaza un spatiu stabil, securizat si bine structurat in care noi putem functiona. Cand pasesti, poti simti pamantul solid si sigur sub talpi. Pamantul este forta stabilizatoare in relatii. Pamantul sustine cresterea: priveste plantele!

Persoanele "pamant" sunt practice, rabdatoare, calculate, organizate, meticuloase. In domeniile in care se implica aduc stabilitatea si eficienta. Sunt persoane loiale, se supara greu, dar iarta la fel de greu. Obtin succese prin munca multa. Nu le plac schimbarile si au nevoie de stabilitate. Sunt oameni care nu isi vor schimba felul de a fi de dragul altora (sau foarte putin). Prefera modurile traditionale de a face lucrurile.

Corespondent in cele 4 temperamente: flegmaticul; in tipologia lui Jung: senzatii.

Cand intampina o problema: sunt rabdatori si perseverenti in o rezolva, daca considera ca merita efortul. Pot sa aiba o rabdare fantastica! Sunt rezistenti la a indura multe greutati deoarece nu se streseaza din nimicuri. Insa atunci cand se mobilizeaza vor face schimbari ample. Incapatanati, nu vor ceda usor intr-un confict si le este greu sa vada alte puncte de vedere. Trebuie multa maiestrie pentru a modela lutul!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc