Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 4 elemente

Aerul, focul, apa si pamantul sunt mai mult decat elemente astrologice: sunt chei de intelegere a modului in care traim si reactionam la mediul inconjurator. Sunt o parte din noi. Elementele descriu baza caracterului, motivul subtil al comportamentelor, sentimentelor si gandirii. Se poate considera ca aceste trasaturi sunt prea generale, dar acestea sunt baza si sunt reflectate in relatiile noastre, in ambitii, atitudinii si asteptari.

Cand intampina o problema: prefera sa o ocoleasca. Cauta rezolvari rapide care sunt in general superficiale. Isi folosesc partea rationala atunci cand cauta sa rezolve o problema, nu se lasa dusi de emotii nici de furie. Nu reactioneaza sub impuls ci tind sa observe situatia detasat. Sunt excelenti negociatori si deschisi spre comunicare. Aerul este capabil sa depaseasca toate blocajele si aduce improspatare acolo unde era tensiune inainte. Gasesc solutii ingenioase. Se adapteaza repede daca asa cere "problema".

Cand este in dizarmonie: Exagerarea elementului aer te transforma intr-o persoana care traieste in lumea fantastica a viselor utopice si isi fixeaza scopuri irealiste. Produsul final sunt intelectualii atotstiutori care au raspuns pentru orice chiar daca nu se pricep in domeniul in cauza. Supra-rationalizeaza lucrurile, nu fac nimic fara sa se gandeasca si sa se razgandeasca de 100 de ori. Isi neglijeaza sanatatea. Au senzatia ca sunt genii neintelese. Superficialitate emotionala, agitatie si blocarea linistii interioare.

In dragoste: se entuziasmeaza usor si sunt victimele "seductiei intelectuale" realizate prin cuvinte si idei, fantezii. Sunt maestrii in flirt, deoarece dau replici inteligente si sunt fiinte foarte sociabile. Desi isi exprima in mod deschis dragostea, niciodata nu vor face scene pasionale sau crize de gelozie. Isi exprima sentimentele mai ales prin cuvinte si printr-o mare deschidere afectiva combinata cu detasare. Considera ca cea mai mare dovada de dragoste este sa lasi libertate celuilalt. Se plictisesc repede si au nevoie de un partener care se stie mereu reinventa si cu care pot sa comunice despre orice. Sunt amanti plini de imaginatie si foarte bine documentati informational despre tot in materie de sex.

ZODII DE APA

RAC, SCORPION, PESTI


Caracteristici: Apa este asociata cu fortele constiente si subconstiente din viata noastra. Puterea de acces la subconstient face ca persoanele apa sa poata simti durerea si suferinta celor din jur si sa ofere compasiune si totodata sa transmita cu usurinte celorlalti propriile stari. Semnele de apa cauta liniste si calm, dar sunt deschise spre nou, ca si raul care curge lin in albia sa si in acelasi timp calatoreste catre a descoperi noi cai, noi drumuri. Persoanele "apa" sunt intuitive, sentimentale, empatice. Au tendinta de a ingriji si a vindeca pe cei din jurul lor. Sunt capabili sa iti inteleaga nevoile proprii si sa le intuiasca pe ale celorlalti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc