Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 4 elemente

Aerul, focul, apa si pamantul sunt mai mult decat elemente astrologice: sunt chei de intelegere a modului in care traim si reactionam la mediul inconjurator. Sunt o parte din noi. Elementele descriu baza caracterului, motivul subtil al comportamentelor, sentimentelor si gandirii. Se poate considera ca aceste trasaturi sunt prea generale, dar acestea sunt baza si sunt reflectate in relatiile noastre, in ambitii, atitudinii si asteptari.

Cand este in dizarmonie: Duc lipsa de inovatie si de creativitate. Sunt rezistenti la orice schimbare. Persoana este incapatanata si rigida. Obsedat de munca. Are viziuni inguste si este dogmatic. Ii este frica sa riste oricat de putin. Excesiv de materialist, este intr-o continua fuga dupa bani. Viata lui se compune din nevoile primare: mancare, somn si sex, fara nimic creativ si spiritual in ea. Ajung atasati de ceea ce au adunat, pot deveni avari. Nu au viziune de ansamblu si sunt sceptici. Vesnic nemultumiti sunt posesivi si invidiosi.

In dragoste: sunt persoane care se indragostesc lent, dar sentimentele lor raman pentru totdeauna. Nu sunt demonstrativi, nu isi vor striga dragostea pe garduri precum semnele de foc sau de aer. La fel ca in alte domenii nici in iubire nu se agita. In calmul si linistea lor domneste multa caldura afectiva. Au cele 5 simturi (tactil, vizual, olfactiv, auzul si gustul) foarte dezvoltate ceea ce ii face sa fie atata de senzitivi si senzuali. Sexualitatea puternica si capacitatea de a savura placerile corporale le defineste profilul amoros.

ZODII DE AER


GEMENI, BALANTA, VARSATOR

Caracteristici: Savureaza proaspata briza! Aerul da un sentiment de libertate si detasare, fericire. Aerul exprima dragostea de oameni, abilitatea de a intelectualiza si a aprecia diferentele dintre oameni. Aerul este asociat cu meditatia, caci fiecare respiratie profunda duce la un nivel mai ridicat de liniste, energie si relaxare. Persoanele "aer" sunt deschise, comunicative, jucause, sociabile, detasate, inteligente si adaptabile. Se plictisesc foarte usor si au nevoie de un cerc larg de prieteni si de mult divertisment. Iubesc schimbarile, noutatile si tind sa fie entuziasmati de experiente noi. Sunt si foarte curiosi.

Corespondent in cele 4 temperamente: sangvinicul; in tipologia lui Jung: gandire.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc