Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 4 elemente

Aerul, focul, apa si pamantul sunt mai mult decat elemente astrologice: sunt chei de intelegere a modului in care traim si reactionam la mediul inconjurator. Sunt o parte din noi. Elementele descriu baza caracterului, motivul subtil al comportamentelor, sentimentelor si gandirii. Se poate considera ca aceste trasaturi sunt prea generale, dar acestea sunt baza si sunt reflectate in relatiile noastre, in ambitii, atitudinii si asteptari.


Corespondent in cele 4 temperamente
: melancolicul; in tipologia lui Jung: sentiment.

Cand intampina o problema: apa nu scoate pietrele afara din drumul sau, dar le conduce incet catre vale. In acelasi mod, nativii au rabdare in a transforma situatia in avantajul lor. Si precum bine se stie ca nu exista fisura prin care apa sa nu intre si indiferent cum tai calea apei acesta tot va gasi o alta cale de a-si continua drumul, la fel si nativii apa sunt capabili sa deschida oportunitati mari acolo unde initial exista doar o mica sansa, iar cand isi pun ceva in cap nu exista obstacol care sa le poata sta in cale. Insa, modul lor de lupta nu este niciodata direct ca al focului, ci subtil si pe ocolite, manipuland evenimentele si pe cei din jur.

Cand este in dizarmonie
: Cand apa ajunge necontrolata, persoana poate transmite emotii turbulente rezultand o fire capricioasa, cu ridicari si coborari impredictibile, la fel ca si crestele unor valuri pe timp de furtuna. In acele momente ii caracterizeaza reactii emotionale exagerate la situatii si o hipersensibilitate. Se lasa prea influentati de emotii si sunt foarte subiectivi. Traiesc mult in lumea lor imaginara. Isi fac griji permanente. Dezorientati, nu au o directie clara in viata. Se simt in nesiguranta. Au pretentii mari de la ceilalti. Sunt supraprotectivi cu cei dragi, foarte posesivi si gelosi. Sunt caracterizati de o imaginatie exagerata, de sentimente de vinovatie si de complexe de inferioritate. Pot cadea usor prada viciilor. Atitudinea rece si lipsa de motivatie duc foarte des la depresie.

In dragoste: sunt persoane romantice, profunde, visatoare. Sunt inclinate sa poarte de grija celor dragi. Fiind foarte sensibile si usor de ranit, adesea isi creaza un scut protector. Sunt persoane pline de pasiune, pasiune pe care si-o exprima doar atunci cand se simt in siguranta intr-o relatie. Se ataseaza emotional puternic si sunt renumite pentru gelozia lor. Din cauza idealismului si profunzimii trairilor ajung adesea deceptionati in dragoste. Sunt foarte receptivi la semnalele erotice ale partenerului, senzuali, misteriosi, traiesc dragostea fizica cu o intensitate emotionala ridicata. Dau dovada de multa creativitate. Ei isi exprima excelent sentimentele prin desen, fotografie, dans, cantece si poezii, toate create de ei pentru persoana iubita. Sub imperiul iubirii, ei pot produce arta, muzica, literatura, adesea de o calitate deosebita.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc