Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de mult te influenteaza ascendentul?

Pe langa zodie, despre care se cunoasc multe amanunte, ascendentul are o importanta covarsitoare. Motivul pentru care informatiile despre ascendentul nu sunt atat de larg raspandite este din cauza faptului ca pentru calculul ascendentului sunt necesare data, ora nasterii si localitatea nasterii, fiind o procedura mult mai complicata decat stabilirea zodiei in care s-a nascut cineva.

Ascendentul Rac – Se ataseaza puternic de unul dintre parinti si sensibilitatea sa sufleteasca este foarte mare.

Ascendentul Leu – Un copil si adolescent foarte sensibil la critica si la laude deopotriva. Isi impune repede vointa in fata autoritatii parentale.

Ascendentul Fecioara – Cauta sa faca lucrurile cat mai perfect si observa toate greselile din jurul sau, fara sa isi scuteasca parintii de observatiile sale precise.

Ascendentul Balanta – Un copil / adolescent visator si cu capul in nori, foarte adaptabil si placut de cei din jur. Intra repede in jocul seductiei.

Ascendentul Scorpion – Un copil / adolescent fascinat de tot ceea ce este interzis: stiinte oculte, secretele de familie, viata sexuala. Intra repede in conflict cu autoritatea parentala.

Ascendentul Sagetator – Iubeste calatoriile si viseaza de mic copil sa ajunga in toate colturile lumii. Sociabil si prietenos.

Ascendentul Capricorn – Un copil / adolescent care se maturizeaza repede. Este foarte ambitios la scoala.

Ascendentul Varsator – Are idei originale si este un copil plin de resurse si de surprize. In adolescenta, cere foarte multa libertate de la parinti, altfel devine rebel.

Ascendentul Pesti – Un copil / adolescent visator, harnic, sentimental si studios, dar adesea nehotarat, simte nevoia de ghidare.

Tineri intre 18 – 30 de ani: Influenta ascendentului este amestecata cu cea a zodiei natale. In functie de zodia in care s-a nascut, fiecare tanar manifesta altfel primele caracteristici mai accentuate ale ascendentului.

Ascendentul Berbec – Cauta sa se afirme, sa ia decizii fara sa fie influentat. Acorda mult timp autocunoasterii (prin teste psihologice, astrologie).

Ascendentul Taur – Isi testeaza abilitatile in domeniul afacerilor si este puternic interesat de a se realiza pe plan material.

Ascendentul Gemeni – Calatoreste tot mai mult, are multi prieteni si este o persoana comunicativa. Adesea sufera de indecizie si are nevoie de un partener mai hotarat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc