Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de mult te influenteaza ascendentul?

Pe langa zodie, despre care se cunoasc multe amanunte, ascendentul are o importanta covarsitoare. Motivul pentru care informatiile despre ascendentul nu sunt atat de larg raspandite este din cauza faptului ca pentru calculul ascendentului sunt necesare data, ora nasterii si localitatea nasterii, fiind o procedura mult mai complicata decat stabilirea zodiei in care s-a nascut cineva.

Ascendentul Rac – Ajuta pe toata lumea dezinteresat. Isi realizeaza repede o familie, deoarece simte nevoia de a fi inconjurat de dragoste si sa ofere suportul sau celor dragi.

Ascendentul Leu – Cauta sa se realizeze pe plan profesional si sa ajunga in varful ierarhiei cat mai repede. In dragoste este la fel de patimas, nu se multumeste cu jumatati de masura.

Ascendentul Fecioara – Este repede remarcat in mediul profesional pentru perfectionismul de care da dovada si atentia la detalii. Se deschide mai greu din punct de vedere afectiv .

Ascendentul Balanta – Este o persoana foarte placuta in mediul in care activeaza si relatiile sale sunt lipsite de conflicte. Se casatoreste de regula repede, deoarece are noroc in dragoste.

Ascendentul Scorpion – Are foarte multe dorinte: sex, bani, putere, de care este manat. Reusita sa este rapida datorita fortei cu care se implica in toate domeniile.

Ascendentul Sagetator – Pune mare accent pe dezvoltarea profesionala, urmeaza multe cursuri de calificare si isi urmareste cu mare concentrare scopurile.

Ascendentul Capricorn – Cauta mereu rezultatele palpabile si nu isi imprastie energia. Pare mult mai matur decat varsta sa reala si actioneaza in consecinta.

Ascendentul Varsator – Evolutii suprinzatoare la acesti nativi. Niciodata nu se poate sti ce surpriza rezerva o persoana cu acest ascendent. In general, o schimbare radicala (in comportament si in alegerile sale) intre 18 si 28 de ani!

Ascendentul Pesti – Pune mare accent pe planul sentimental si este o persoana impaciuitoare. Acesti tineri sunt adesea absorbiti de lumea lor interioara si par rezervati, cu toate ca sunt prieteni foarte buni.

Adulti peste 30 de ani:
Influenta ascendentului este foarte puternica!

Ascendentul Berbec – Este o persoana curajoasa, hotarata, rapida in decizii si in actiune. Isi cunoaste foarte bine limitele si calitatile, ceea ce face sa intre usor in competitii si sa isi apere mereu punctul de vedere.

Ascendentul Taur – Are un temperament calm, dar este ferm pe pozitii. Este o persoana care se pricepe foarte bine la investii si mai repede sau mai tarziu isi incepe propria afacere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc