Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de mult te influenteaza ascendentul?

Pe langa zodie, despre care se cunoasc multe amanunte, ascendentul are o importanta covarsitoare. Motivul pentru care informatiile despre ascendentul nu sunt atat de larg raspandite este din cauza faptului ca pentru calculul ascendentului sunt necesare data, ora nasterii si localitatea nasterii, fiind o procedura mult mai complicata decat stabilirea zodiei in care s-a nascut cineva.

Ascendentul Gemeni – O persoana deschisa, comunicativa, dar schimbatoare si nelinistita. Adaptabilitatea este o calitate a acestui ascendent. In general schimba mai multe locuri de munca sau anturaje deoarece se plictiseste usor. Ramane un vesnic adolescent!

Ascendentul Rac – O persoana buna la suflet si miloasa, care este un real ajutor tuturor persoanelor nevoiase si familiei. Mai putin sociabila, este un prieten de nadejde insa si un parinte de nota 10.

Ascendentul Leu – Stima sa de sine este crescuta si isi domina anturajul prin simpla sa prezenta. Nu prea gusta glumele la adresa sa. Are o vointa puternica si va cauta mereu o functie de decizie.

Ascendentul Fecioara – Este o persoana harnica si muncitoare, foarte rationala. Se descurca bine impartindu-se pe multiplele planuri: profesional, social si familial. Sa nu uitam ca Fecioara este zodie mutabila si adaptabilitatea este o caracteristica de baza!

Ascendentul Balanta – Natura sa concilianta este tot mai vizibila. Nu ia decizii pe cont propriu ci mereu depinde de ceilalti. Incearca mereu sa impace lumea, sa faca compromisuri si sa gaseasca o cale de mijloc. Suporta deosebit de greu despartirile.

Ascendentul Scorpion – Aceasta persoana doreste sa aibe control total asupra vietii sale si adesea, asupra vietii celor din jur. Majoritatea oamenilor nu au vointa acestor nativi si se vor supune deciziilor unui nativ cu ascendentul Scorpion. Interesul sau fata de stiintele oculte este viu.

Ascendentul Sagetator – Acest nativ se adapteaza foarte greu la o relatie de cuplu deoarece are nevoie de mulat libertate de miscare si de libertate de decizie. Este insa o fire generoasa. Sfaturile sale sunt foarte bune, cei cu ascendent Sagetator sunt consilieri innascuti.

Ascendentul Capricorn – In general o persoana cu ascendent Capricorn la 30 de ani deja este o persoana realizata atat pe plan profesional cat si familial, devansand astfel alti nativi. Sta insa mai prost la capitolul social, deoarece are prieteni putini, fiind o persoana serioasa si inchisa in sine.

Ascendentul Varsator – Prietenii vor fi mereu foarte importanti in viata acestui nativ. Se implica in studiul astrologiei, psihologie si este mereu la curent cu informatiile noi. Este o persoana plina de originalitate si de naturalete.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc