Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de mult te influenteaza ascendentul?

Pe langa zodie, despre care se cunoasc multe amanunte, ascendentul are o importanta covarsitoare. Motivul pentru care informatiile despre ascendentul nu sunt atat de larg raspandite este din cauza faptului ca pentru calculul ascendentului sunt necesare data, ora nasterii si localitatea nasterii, fiind o procedura mult mai complicata decat stabilirea zodiei in care s-a nascut cineva.

Ascendentul Pesti – Acest nativ isi pune adesea intrebari existentiale, legate de cauzele mai profunde ale lucrurilor. Meditativ si interiorizat, isi executa insa foarte bine sarcinile profesionale si cele familiale. Are interese din domeniul spiritualitatii, filosofiei sau religiei.

Ascendentul nu influenteaza doar caracteristicile de personalitatea ci si predispozitia spre boli, spre profesia practica, precum si compatibilitatea intr-un cuplu. Despre compatibilitate in functie de ascendent am vorbit intr-un articol anterior.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro






Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc