Setari Cookie-uri

Astrologie: Micutii zodiacului: trasaturi de caracter

Despre micuti se vorbeste mai rar in zodiac, insa calitatile zodiei si mai ales a planetei guvernatoare isi spune cuvantul si asupra lor. Inca de mici manifesta caracteristicile specifice:

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Despre micuti se vorbeste mai rar in zodiac, insa calitatile zodiei si mai ales a planetei guvernatoare isi spune cuvantul si asupra lor. Inca de mici manifesta caracteristicile specifice:

Zodia Berbec

Caracter: Are energie cat pentru 10, mereu in miscare si neastamparat, cu un curaj nebunesc, daca nu sunteti atenti la el/ea numai 5 minute puteti avea surprize. Aveti un copil care va consuma energia cat 3 laolalta! Foarte comunicativ si prietenos se integreaza usor in grupul de copii. Este insa capul rautatilor si ii va corupe si pe copiii mai cuminti sa faca prostii! Indiferent ca este baiat sau fata, se urca in copaci, se bate cu alti copii, se cearta, are impulsuri agresive si ii place sa se joace de-a razboiul sau alte jocuri dinamice. Este neascultator cu parintii si educatorii/invatatorii si comenteaza. Va cauta sa va domine!

Zodia Taur

Caracter: Cuminte si harnic, veti descoperi ca are aptitudini deosebite in anumite domenii, in special in arte (nu numai ca ii place sa picteze/cante/danseze, dar are si aptitudini) si in ”afaceri” (in modul cum isi foloseste banii de buzunar si cum negociaza cu dumneavoastra pentru bani). Este un copil vesel, afectuos, cuminte, adorat de toata lumea. Are insa multe pretentii si cerinte peste cerinte: vrea jucaria aceea, prajitura cealalta etc, pe care o sa va fie greu sa i le satisfaceti cat si sa il/o dezvatati de a face mofturi cand nu primeste ceva. Posesiv, nu ii place sa isi imparta jucariile cu alti copii.


Zodia Gemeni

Caracter: Inteligent si istet, vorbeste foarte mult si este in permanenta miscare. Curiozitatea sa il va impinge sa faca prostii doar pentru ca vrea sa descopere. Este extrem de descurcaret si acest lucru, pe langa faptul ca va face sa fiti mandri de el/ea, o sa va dea si de furca deoarece o sa incerce sa va minta si sa musamalizeze prostiile pe care le-a facut. Inteligent, invata foarte repede care sunt slabiciunile parintilor si cum poate profita de ele, care sunt tacticile care dau roade. Mare atentie sa nu ajungeti manipulati de micutul/a dumneavoastra! Foarte sociabil si comunicativ, nu are nici o problema de integrare, se adapteaza excelent la gradinita, la scoala, facandu-si repede prieteni de toate varstele. Dornic sa se plimbe, ii face bine sa mearga in excursii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc