Setari Cookie-uri

Astrologie: Micutii zodiacului: trasaturi de caracter

Despre micuti se vorbeste mai rar in zodiac, insa calitatile zodiei si mai ales a planetei guvernatoare isi spune cuvantul si asupra lor. Inca de mici manifesta caracteristicile specifice:

Zodia Varsator

Caracter: Este un copil cu o foarte mare nevoie de libertate si independenta! Prietenos, mereu in miscare, socializeaza usor si este foarte generos cu prietenii sai. Deosebit de inteligent, observa si acele lucruri pe care ati vrea sa nu le afle! Este insa foarte greu de stapanit, nu pentru ca ar face rele, ci pentru ca nu se supune la nici o regula! Nici acasa, nici la gradinita, nici la scoala! Acest lucru va creaza probleme si dumneavoastra si educatorilor/invatatorilor. Parca ati vorbi la pereti cand stabiliti ora de culcare, sa isi adune jucariile sau alte reguli care functioneaza la scoala. Se opune categoric sau are de obiectat! Ca parinte este bine sa va dezvoltati simtul umorului! Daca il pedepsiti devine si mai nesupus. Reactioneaza insa foarte bine la explicatii rationale. Faceti-va timp sa ii explicati rolul si rostul regulilor impuse.

Zodia Pesti

Caracter: Copil linistit prin definitie, cuminte si izolat de ceilalti copii, se simte excelent daca poate desena toata ziua, sa se joace cu jucaria preferata sau sa faca alte activitati de unul singur in care este absorbit. Are o imaginatie bogata si deseori il/o vedeti complet prins(a) in jocurile sale imaginare. Este un copil cuminte care nu va creaza probleme, dar parca ati dori sa fie mai sociabil si mai curajos, sa isi faca si prieteni reali nu doar pe cei imaginari pe care ii are. Educatorii/invatatorii remarca inclinatia lor catre studiu si arte. Sunt copii ori foarte tacuti ori dimpotriva care vorbesc fara sa fie intrerupti despre toate fanteziile lor. Pe baietei este bine sa ii luati la pescuit, pe fetite sa le dati la ore de pian sau de pictura.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc