Setari Cookie-uri

Astrologie: Micutii zodiacului: trasaturi de caracter

Despre micuti se vorbeste mai rar in zodiac, insa calitatile zodiei si mai ales a planetei guvernatoare isi spune cuvantul si asupra lor. Inca de mici manifesta caracteristicile specifice:

Zodia Sagetator

Caracter: Un copil vesel, plin de energie, dornic de cunoastere si de a descoperi lumea din jur, idealist, viseaza de mic la ce va fi cand va fi mare! Cu toate ca este neastamparat, intelege repede lucrurile si este receptiv la educatie. Curiozitatea sa este nestapanita si va explora si exprimenta totul chiar daca i se interzice. Este un copil energic la care ii face bine sportul si excursiile pe care le adora. Invata foarte bine la scoala, va va surprinde cu volumul de informatii pe care il acumuleaza. Nu ii place sa isi ajute parintii la treburile casnice si nici sa faca ordine. Se impune repede in fata celorlalti copii si isi va domina si parintii daca acestia nu sunt capabili sa seteze reguli stricte.

Zodia Capricorn

Caracter:
Este un copil care se maturizeaza inaintea altor copii. Cuminte si organizat, isi asculta parintii, educatorii si isi face temele cu constiinciozitate. Nu se linguseste si nu se stie face iubit, de aceea la gradinita nu va fi cel dragalas si nici intre mai multi frati nu devine cel favorit si rasfatat, insa i se recunosc pe deplin meritele si nu veti auzi cuvinte rele despre acest copil. De mic vrea sa isi asume responsabilitati de oameni mari (sa care el/ea plasele, sa plateasca el/ea la ghiseu etc) si se joaca in special jocuri legate de meserii (de-a doctorul, de-a veterinarul etc). Plange rar si este destul de inchis in sine, secretos.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc