Setari Cookie-uri

Astrologie: Micutii zodiacului: trasaturi de caracter

Despre micuti se vorbeste mai rar in zodiac, insa calitatile zodiei si mai ales a planetei guvernatoare isi spune cuvantul si asupra lor. Inca de mici manifesta caracteristicile specifice:

Zodia Rac

Caracter: Este un copil cuminte, la locul sau, absorbit de jocurile cu care se joaca si da dovada de o imaginatie si intuitie deosebita. Sunt recomandate jocurile care se bazeaza pe imaginatie si creativitate. Asculta de parinti, este insa foarte irascibil si face des crize de isterie. Este sensibil si foarte usor de ranit. Devine deosebit de atasat de unul din parinti: mama sau tata. Copilaria va avea un efect puternic in viata sa, amintirile placute sau dureroase il marcheaza pe toata viata! Din cauza aceasta protejati-l/o de evenimentele negative, certuri, probleme mai mult decat ati face cu alti copii (de exemplu, nu povestiti in fata sa de boli caci va ajunge ipohondru, sa nu va auda fetita ca ”toti barbatii sunt porci” caci veti fi mirati ca nu se va mai casatori etc).

Zodia Leu

Caracter: Aveti un copil adorabil, un scump, pentru care toti colegii/vecinii va invidiaza. Este foarte sociabil si stie sa se faca iubit, zambeste mereu si chiar daca nu este atat de cuminte si nici nu se prea supune el/ea ordinelor, stie cum sa se comporte astfel incat sa se faca adorat. Va obtine de la dumneavoastra tot ce doreste! Mare atentie sa nu il/o rasfatati! Vrea sa va impresioneze, are nevoie de laude si va cauta sa fie copilul preferat al parintilor si al profesorilor. Pentru acest lucru este in stare sa va linguseasca, sa aduca note mari de la scoala, sa va surprinda cu desene frumoase de ziua mamei si alte lucruri pentru care sa se simta apreciat si iubit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc