Setari Cookie-uri

6-7 Iulie: Ziua în care se deschide portalul lui Sirius. Ne conectăm la puterea divină și să ne transformăm viața

Portalul lui Sirius este unul dintre cele mai importante și mai puternice portaluri ale anului 2023. În zilele 6-7 iulie Universul ne oferă un cadou special de care ar fi bine să profităm: avem 48 de ore la dispoziție să ne conectăm la puterea divină și să ne transformăm viața. 

6-7 Iulie: Portalul lui Sirius se deschide pentru a ne binecuvânta viețile

Portalul lui Sirius este un eveniment cosmic care are loc o dată pe an și se întâmplă în momentul în care Soarele în Rac se alătură lui Sirius într-un ciclu nou-nouț, aducând vitalitate sporită, inspirație și trezire spirituală. Pe măsură ce Soarele și Sirius își unesc energiile cerești, o strălucire puternică pătrunde în viața noastră, luminându-ne calea și oferindu-ne un sentiment de scop și putere interioară. Suntem aici pentru că aceasta este viața noastră. Înțelegem planul divin, îl acceptăm și ne bucurăm de acest nou început.

Această conjuncție are un potențial imens deoarece deschide uși către tărâmuri spirituale. Suntem foarte atenți la ce simțim și la ce ne spune intuiția. Cosmosul ne îndeamnă să ne adâncim în practicile spirituale, să ne conectăm cu sinele nostru superior și să explorăm dimensiunile mistice ale conexiunii.

Citește și:

Universul ne spune să ne așteptăm la o perioadă de abundență, binecuvântari și treziri semnificative. Ieșim din zona de confort și îmbrățișăm cu recunoștință și încredere tot ce ni se întâmplă.

Iată care este sfatul pe care Universul îl are pregătit pentru tine pentru această perioadă:

Horoscop Berbec

Portalul Sirius îți aprinde pasiunea și ambiția. Experimentezi un val de încredere și de impuls, ce te determină să ieși din zona de confort și să îți urmărești obiectivele fără teamă. Lupți pentru visurile tale și ajungi să îți trăiești viața la care visezi de atât de mult timp.

Horoscop Taur

În timpul Portalului Sirius vei simți o dorință puternică de a îți explora lumea interioară. Toate aceste exerciții pe care le faci vor duce, într-un final, la o creștere personală profundă. Nu te teme de sentimentele tale, permite-ți să le simți cu tot sufletul astfel încât să te poți vindeca complet.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Portalul Sirius îți va îmbunătăți abilitățile de comunicare; cuvintele tale vor avea un impact profund, așa că exprimă-te cu claritate și autenticitate. Acesta este un moment perfect pentru a cunoaște oameni noi și chiar a începe noi relații (de orice fel).

Horoscop Rac

Cosmosul este foarte darnic și chiar lucrează intens în favoarea ta în aceste zile. Îmbrățișează curiozitatea naturală, ieși din zona de confort și explorează necunoscutul. Ai ocazia să crești, să evoluezi și să îți schimbi viața.

Horoscop Leu

Portalul Sirius va avea acces la emoțiile tale. Este posibil să experimentezi o sensibilitate sporită și o dorință de siguranță emoțională. Concentrează-te pe tine și încearcă să îți oferi atenția de care ai nevoie astfel încât să îți dai seama ce te face fericită cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Acesta este un moment bun pentru introspecție; ai ocazia să stabilești limite sănătoase în toate relațiile tale și să îți consolidezi bunăstarea emoțională. Ai încredere în intuiția ta și acordă prioritate îngrijirii de sine.

Horoscop Balanță

Portalul lui Sirius este aici pentru a te ajuta să te vindeci complet de trecut. Închide ușa ultimului capitol și oferă-ți posibilitatea de a merge mai departe cu viața ta. Ancorează-te în momentul prezent și învață să cultivi bucurie și fericire în clipa de acum.

Horoscop Scorpion

Portalul lui Sirius îți luminează calea către succes. Abilitățile tale naturale de a conduce te vor ajuta să ai rezultate incredibile la locul de muncă. Acceptă noile provocări și bucură-te de ce ți se întâmplă.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Portalul lui Sirius te va inspira să îți prioritizezi bunăstarea. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să te concentrezi pe tine, să îți stabilești obiceiuri sănătoase și chiar să îți formezi o rutină de self care. Hrănește-ți mintea, corpul și sufletul cu energii pozitive.

Horoscop Capricorn

A venit momentul să îți faci ordine în viața ta. Renunță la tot ce nu te mai face fericită, renunță la visurile învechite și concentrează-te pe viața de acum. Construiește-ți idealuri noi și fă-ți planurile potrivite astfel încât să mergi pe drumul care să îți aducă împliniri.

Horoscop Vărsător

Universul îți spune că acesta este un moment ideal pentru practici spirituale, vindecare emoțională și conectare cu intuiția ta. Ai încredere în ce îți spune inima și permite-ți să renunți la bagajele emoționale astfel încât să te poți bucura cu adevărat de prezentul tău.

Citește și:

Horoscop Pești

Acesta este un moment ideal pentru avansarea în carieră, inițierea de noi proiecte sau asumarea unor riscuri majore pentru împlinirea visurilor mărețe. Nu uită să crezi în tine cu tot sufletul tău și să îți asculți intuiția pe acest drum nou pe care alegi să mergi.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc