Setari Cookie-uri

Numerologie: Previziunile pentru 2010 - Afla cum iti va merge in anul care vine!

Va trebui sa aduni numerele ce compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numerele ce compun anul care te intereseaza. Dupa care urmeaza sa faci adunarea teosofica (aduni numerele care compun o cifra pana ajungi la o cifra dintr-un singur numar).

In acest an o sa ai nevoie de multa rabdare si acceptare. Este un an linistit, o perioada de ”germinare si gestatie”, in care lucrurile evolueaza lent, dar sigur.

Nu este bine sa te hazardezi in investitii financiare si in general nu iti asuma riscuri. Vei avea parte de sustinere si colaboratorii tai iti vor intinde o mana de ajutor, pe care merita sa o primesti.

Daca astepti evolutii rapide acest an poate fi dificil pentru tine. Indiferent ca este vorba de planul profesional sau sentimental, va trebui sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, sa nu fortezi nimic. In acest fel, la sfarsitul anului vei culege roade bogate.

Relatiile sentimentale sunt favorizate, daca tii cont de regula de mai sus. Iti poti intalni sufletul pereche sau daca l-ati intalnit deja astepta-te la o perioada de reinventare a romantismului. Nu vei trai in singuratate in acest an. Te vei impaca cu acei prieteni sau acele rude cu care te-ai certat. Este un an al pacii si colaborarii.

Numarul 3

Este un an norocos, de placeri, armonie si dezvoltare. Chestiunile legate de bani revin in prim plan. Vei incheia afaceri profitabile si vei reusi sa obtii o marire de salariu sau locul de munca mult visat. Ai o foarte buna capacitate de a te promova, pur si simplu convingi. Daca ai datorii, vei scapa de ele in acest an.

Mai putin favorabil deciziilor pe plan sentimental, nu este un an potrivit pentru casatorie. Daca te afli intr-o relatie cu probleme, si doresti o despartire, anul acesta vei incheia totul usor.

Numarul 3 indica un an plin de distractie, flirt si aventura. Daca iti cauti sufletul pereche, intalnirile din acest an nu trebuie sa le iei in serios. Pentru cei intr-o relatie stabila, va fi un an in care se vor axa mai mult pe munca si bani, si mai putin pe romantism.

Studiile si calatoriile sunt favorizate. Vei pleca destul de des la drum in acest an si apare oportunitatea implicarii intr-un proiect sau inceperii unei specializari.

Numarul 4

Este un an in care trebuie sa privesti la proiectele pe care le-ai demarat in anii trecuti si sa te implici pentru a le dezvolta. In acest an te vei confrunta cu consecintele actiunilor din trecut, fie bune sau rele. Este un moment in care sa faci un pas in spate si sa iti analizezi viata. Acum este bine sa faci schimbarile care se impun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc