Setari Cookie-uri

Numerologie: Previziunile pentru 2010 - Afla cum iti va merge in anul care vine!

Va trebui sa aduni numerele ce compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numerele ce compun anul care te intereseaza. Dupa care urmeaza sa faci adunarea teosofica (aduni numerele care compun o cifra pana ajungi la o cifra dintr-un singur numar).

Acum vei culege roadele eforturilor tale din anii anteriori. Poti spera intr-o marire de salariu daca stii ca meriti acest lucru. Acest an iti va da ceea ce meriti, atat pe plan profesional cat si in dragoste.

Ai grija ce angajamente iti asumi in acest an. S-ar putea ca unele sa fie mai mari decat ai capacitatea de duce si atunci, esecul va fi inevitabil. Acum fortele superioare, nu iti vor sari in ajutor. Va trebui sa arati ce stii si sa lupti. Pe ansamblu este un an de succese, in care veti fi recompensat pentru toate eforturile, pe toate planurile.

Numarul 9

Anul acesta este ultimul din ciclul de 9, fiind o perioada de terminare a proiectelor pe care le-ai inceput in anii anteriori. Este un an care va aduce multe incheieri in viata ta. Vei lua decizii foarte importante, vei trage o linie si vei merge mai departe.

Este un an de facut curatenie in propria viata. In acest an te vei debarasa de tot ceea ce te trage in jos, ca in anul urmator, care vine cu noi oportunitati, sa poti sa te deschizi catre ele.

Desi acest an este unul in care vei spune des ”adio”, iti vei lua ramas bun doar de la lucrurile negative: un job care nu te satisface, datoriile financiare, un prieten care te exploateaza, o relatie disfunctionala, singuratate, somaj, lipsuri de orice fel. Nu te mai uita in spate, lasa in urma tot ceea ce iti va cere acest an. Va veni numai bine in viata ta, iar surprizele si fericirea se vor tine lant.

Fiind anul final, vei avea foarte multe impliniri, deoarece vei primi recompensele pentru faptele tale bune din ceilalti ani.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc