Setari Cookie-uri

Numerologie: Previziunile pentru 2010 - Afla cum iti va merge in anul care vine!

Va trebui sa aduni numerele ce compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numerele ce compun anul care te intereseaza. Dupa care urmeaza sa faci adunarea teosofica (aduni numerele care compun o cifra pana ajungi la o cifra dintr-un singur numar).

Vei avea parte de stabilitate financiara si de promovare la locul de munca. Nu trebuie sa iti fie frica de schimbari radicale. Este anul armoniei, toate lucrurile merg intr-un ritm relaxant. Respira adanc si admira frumusetile din jur. Anul acesta vei avea oportunitatea de a lua contact cu arta. Este foarte posibil ca vei gasi inspiratia necesara pentru a-ti redecora locuinta.

Numarul 7

Te asteapta un an de odihna si de planificari pentru anul care vine. Pastreaza-ti locul de munca pe cat posibil si nu lua decizii majore. Mediteaza si incearca sa patrunzi esenta lucrurilor. Vei lua contact cu psihologia si stiintele ezoterice. Anumite discutii sau carti te vor face sa intelegi lucruri despre viata ta si sa iti schimbi mentalitatea, sa vezi lucrurile mai clar.

Schimbarile care apar in acest an sunt profunde, in interiorul fiintei tale, si mai apoi exterioare. Acum vei gasi resursele necesare, dupa o ampla introspectie, ca sa iti imbunatatesti relatia de cuplu si situatia financiara.

Acest an este unul de cautare a fericirii: in dragoste si in viata profesionala. Jobul tau ideal cat si norocul in dragoste le poti gasi spre sfarsitul acestui an, dupa ce ai clarificat foarte bine ce doresti de la viitorul tau. Credinta si ghidarea spirituala te vor conduce spre a-ti imbunatati viata.

Este un an de rabdare si asteptare, meditati si examinati greselile din trecut. Nu fortati nimic in acest an si nu va pierdeti cumpatul. Este un an de solitudine, pace si intelepciune. Studiati, mergeti in natura.

Numarul 8

Te asteapta un an karmic. Deschide bine ochii, tot ceea ce ti se va intampla in acest an ti-a fost predestinat. Oportunitati, intalniri, blocaje, surprize, esecuri si castiguri, toate au un motiv clar in viata ta. Iar acum, mai mult ca in oricare alt an, va trebui sa te supui destinului si karmei tale.
Vei munci mult in acest an, dar vei avea si multe realizari si impliniri. Investiile financiare in general sunt favorizate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc