Setari Cookie-uri

Numerologie: Previziunile pentru 2010 - Afla cum iti va merge in anul care vine!

Va trebui sa aduni numerele ce compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numerele ce compun anul care te intereseaza. Dupa care urmeaza sa faci adunarea teosofica (aduni numerele care compun o cifra pana ajungi la o cifra dintr-un singur numar).

Acest an aduce mai putina distractie, dar mai multa munca si mai multa stabilitate. Locul de munca, veniturile tale si dragostea, vor intra pe fagasul normal, ca o apa care se linisteste.

Ti se va cere de mai multe ori autodisciplina si organizare. Implica-te cu energie in proiectele tale si vei vedea ca rezultatele apar. Nu este indicat sa faci schimbari, ci persevereaza pentru a imbunatati lucrurile in sectoarele care iti cer atentia.

Daca ai o relatie stabila, vei avea parte de stabilitate si intelegere in familie, chiar de monotonie. Daca te afli in cautarea dragostei, este un an in care vei demara cu siguranta o relatie de durata, bazata pe afectiune si intelegre.

Numarul 5

Este anul schimbarilor, in care te vei putea elibera de probleme si iti vei putea imbunatati viata. Schimbarile vor veni de la inceputul anului si te vor tine in miscare pe durata intregului an. Situatia financiara va fluctua in acest an, dar va fi buna, in general. Atentie insa la investitii, deoarece acest an iti va rezerva surprize pe toate planurile si nu trebuie sa te gaseasca cu buzunarele goale.

Vei avea parte de multa aventura si poti sa spui adio rutinei. Este foarte posibil ca vei schimba locul de munca sau domiciliu. Vei calatori si vei descoperi oameni noi.

In dragoste, vei avea parte de bucurii si o vacanta minunata alaturi de persoana iubita. Daca iti doresti un copil, este anul in care ti se va indeplini dorinta. Oportunitatile sunt mari si in cazul in care iti cauti implinirea pe plan sentimental: varietatea de oameni pe care ii vei intalni, o sa iti aduca si relatia mult visata.

In general, nu iti recomandam sa iti faci planuri in anul cu numarul 5, pentru ca surprizele care ti le-a pregatit destinul te vor duce pe drumuri la care nici nu te-ai fi gandit.

Numarul 6

Este cel mai placut dintre totii anii ciclului de 9, plin de succes, lipsit de probleme financiare, potrivit sa faci mici ajustari in munca si sa implementezi idei noi. Este o perioada infloritoare. Accentul cade pe relatia cu familia si pe dragoste.

Energia acestui an sprijina consolidarea relatiei cu familia. Armonia isi va face loc acolo unde inainte domneau certuri. In acest an iti poti intalni sufletul pereche, fiind cel mai norocos an pentru dragoste. Daca esti intr-o relatie serioasa, este momentul ideal ca sa faceti nunta. Daca ai deja inelul pe deget, atunci te vei bucura de fidelitatea si afectiunea perechii tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc