Setari Cookie-uri

Ezoteric: Compatibilitatea numerologica si seductia

Din punct de vedere numerologic, atat data nasterii precum si numele au o importanta deosebita. Astrologia se ocupa pe indelete de misterul datei de nastere insa numele are o rezonanta specifica si deseori este prea putin analizata.

O femeie care are un nume plin de vocale (Ioana, Oana, Maia, Eva, Iulia, Olivia etc) este considerata din start mult mai feminina, mai blanda, mai romantica. Barbatii tind sa se raporteze la ea de pe o pozitie de autoritate, masculina, deoarece o astfel de fata pare sa solicite un barbat puternic prin preajma.

Acum faceti suma numerelor ce compun prenumele vostru (cel pe care il folositi in mod obisnuit, daca aveti doua). Obtineti un numar din doua cifre pe care le adunati din nou pana obtineti un numar dintr-o singura cifra. Sugestie: calculati numarul si pentru numele de alint.

Exemplu: Teodora = 2+5+6+4+6+9+1 = 33 = 3+3 =numarul 6

A, J, S = 1
B, K, T = 2
C, L, U = 3
D, M, V = 4
E, N, W = 5
F, O, X = 6
G, P, Y = 7
H, Q, Z = 8
I, R = 9

Numarul 1 = Este numarul guvernat de Soare, fiind maxim yang. O astfel de femeie este privita ca o amenintare pentru barbati, mai ales in domeniul profesional, deoarece este perceputa ca fiind competitiva. O femeie cu numarul 1 la prenume isi va gasi mai greu partener deoarece barbatii nesiguri pe sine nu o vor aborda. Ei o vad prea exigenta.

Barbatul asupra caruia ea are farmec este un barbat curajos, pasional si iubitor de provocari. Daca aveti prenume cu numarul 1 si sunteti in cautarea unui partener, este indicat sa gasiti un nume de alint, derivat din prenume, care sa aiba frecventa de vibratie un alt numar: preferabil 2 sau 6 si veti vedea ca succesul vostru la barbati va creste semnificativ.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 1 frecventa de vibratie atunci se poate spune ca iti admira multiplele calitati, dar ii este si frica de autoritatea ta.

Numarul 2 = Numarul doi este guvernat de Luna si confera multa feminitate acelora care poarta un nume cu aceasta vibratie. Este contraindicat ca un barbat sa poarte un prenume cu cifra 2 deoarece ii va lipsi autoritatea. Pe de alta parte, femeilor, le este un numar deosebit pentru prenume. Ele dau dovada de empatie, sensibilitate si o gingasie in gesturi.

Aceasta femeie este seducatoare si misterioasa, ii face pe barbati dornici sa o cunoasca mai mult si sa o protejeze. Ea poate intalni o gama variata de barbati, deoarece se indragostesc de ea mai multe tipologii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc