Setari Cookie-uri

Ezoteric: Compatibilitatea numerologica si seductia

Din punct de vedere numerologic, atat data nasterii precum si numele au o importanta deosebita. Astrologia se ocupa pe indelete de misterul datei de nastere insa numele are o rezonanta specifica si deseori este prea putin analizata.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 2 frecventa de vibratie atunci el considera ca ii esti si prietena si confidenta si ca a gasit in tine femeia care il intelege perfect.

Numarul 3 = Numarul 3 este guvernat de Jupiter iar tu esti privita ca o tipa sociabila, prietenoasa, optimista, o prietena adevarata. Daca te prezinti cu un prenume cu acest numar 3 ca vibratie, atunci stabilesti cu mare usurinta relatii cu sexul opus. Comunicarea merge excelent, flirtul si distractia, insa poti avea probleme in a dezvolta o relatie caci barbatii tind sa te vada ca pe o prietena nu ca pe o iubita. Daca gasesti barbatul care sa aprecieze calitatile tale, atunci acest lucru nu va fi o problema.

Tu cuceresti inimile barbatilor care au o anumita nesiguranta interioara, sunt putin timizi. Ei se deschid in fata ta cum nu s-au putut deschide in fata altor femei si raman fermecati pe viata.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 3 frecventa de vibratie atunci acest lucru inseamna ca ii inseninezi zilele, ca te considera o forta imensa in viata lui, il motivezi in viata de zi cu zi.

Numarul 4 = Femeile cu acest numar sunt vazute ca fiind harnice, sarguincioase, pricepute la bani, de incredere, fidele si putin posesive. Daca porti un prenume cu acest numar vei descoperi ca foarte multi barbati sunt atrasi de erotismul tau, insa fug de o relatie cu tine deoarece ei presimt ca se implica in ceva puternic. Numarul 4 sugereaza la nivel de subconstient stabilitate, de aceea un barbat care nu este pregatit pentru o relatie stabila, se va lupta intre atractia pe care o are fata de tine si frica de a nu fi prins intr-o relatie serioasa. O femeie cu acest numar, oricat de dezvoltat simt al umorului ar avea, nu pare amuzanta, ci dimpotriva serioasa.

Ai un farmec deosebit asupra barbatilor realizati in viata, mai in varsta decat tine, barbati de succes pe plan profesional si financiar. Chiar daca si aventurierii amuzanti sunt atrasi de erotismul tau, acesti barbati maturi te vad in totul alte culori si pe ei ii poti cuceri pe viata.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 4 frecventa de vibratie atunci trebuie sa stii ca el apreciaza foarte mult sentimentul de liniste, calm si stabilitate pe care il poate trai alaturi de tine.

Numarul 5 = Esti o femeie neastamparata, interesanta, inteligenta si erotica. Esti maestra in flirt si barbatii sunt atrasi puternic de tine. In jurul tau pluteste nelinistea, aventura si pericolul. Mai multi barbati s-au trezit in impostaza in care si-au facut sperante desarte in legatura cu tine. Esti o adevarata provocare, langa care un barbat nu se plictiseste niciodata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc