Setari Cookie-uri

Ezoteric: Compatibilitatea numerologica si seductia

Din punct de vedere numerologic, atat data nasterii precum si numele au o importanta deosebita. Astrologia se ocupa pe indelete de misterul datei de nastere insa numele are o rezonanta specifica si deseori este prea putin analizata.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 7 frecventa de vibratie atunci inseamna ca esti inca un mare mister pentru el, ca este intrigat de personalitatea ta si nu a reusit sa te inteleaga in complexitatea ta.

Numarul 8 = Impactul tau asupra barbatilor este puternic atat psihologic, cat si sexual. Daca prenumele tau are acest numar inseamna ca inspiri forta, sexualitate, intensitate, esti o tipa cu un magnetism fantastic. Barbatii, din momentul in care ati facut prezentarile, au ramas cu o amprenta emotionala puternica. Indiferent fata de tine un barbat nu poate fi: ori se indragosteste cum nu i s-a mai intamplat, ori are fantezii erotice mai repede decat tu iti imaginezi, ori te uraste pentru faptul ca esti mai competenta decat el.

Acesta este numarul lui Saturn, un numar karmic, de aceea intalnirile tale sunt deseori sub semnul fatalitatii. Atragi erotic mult barbati, poti avea diverse aventuri, dar pe parcursul vietii tale vei intalni macar un barbat cu care ai o relatie speciala, de natura karmica. Pur si simplu, acest numar pe care il porti la prenume face ca anumite coincidente, misterioase, sa se petreaca mai repede decat la restul femeilor.
Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 8 frecventa de vibratie atunci in mod clar simte o atractie cvasihipnotica fata de tine. Se simte legat cu o forta puternica si il poate macina gelozia.

Numarul 9 = Trasatura ta distincta este altruismul. Pentru barbati tu esti ”mama ranitilor” la tine gasesc intelegere, sprijin si o mare doza de libertate. Cu tine se simt brusc in largul lor si pot comunica despre orice subiect, despre viata lor intima, ceea ce in mod normal le este greu cu alte femei. Oricare barbat ajunge repede o carte deschisa in fata ta deoarece ei simt un impuls spre a se autodezvalui. Nu le creezi deloc tensiune, nu pari a fi o tipa posesiva si nici stresanta.

De tine sunt atrasi mai multe tipuri de barbati. Unii se bucura doar de faptul ca gasesc la tine intelegere si afectivitate, nu le creezi probleme insa nu au intentii serioase cu tine. Barbatii sentimentali, inteligenti si care au o filosofie de viata profunda sunt cei care sunt pe frecventa ta de vibratie, ei se simt atrasi ca un magnet de tine. Daca intalnesti un astfel de barbat, nu doar ca il seduci cu usurinta, ci il si pastrezi pe toata viata, iar el iti va multimi ca l-ai ales.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 9 frecventa de vibratie inseamna ca are sentimente tandre fata de tine si ca este fericit, implinit in relatie.

Sugestie: daca aveti doua prenume, folositi pe cel care va avantajeaza mai mult din punct de vedere numerologic.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc