Setari Cookie-uri

Ezoteric: Compatibilitatea numerologica si seductia

Din punct de vedere numerologic, atat data nasterii precum si numele au o importanta deosebita. Astrologia se ocupa pe indelete de misterul datei de nastere insa numele are o rezonanta specifica si deseori este prea putin analizata.

Cu numarul 5 esti femeia care are un record la frant inimile barbatilor. Seduci si pe aceia pe care nu ii placi deloc. Din pacate, in general te indragostesti de barbati asemanatori cu tine, ceea ce face ca dramele sentimentale sa nu te ocoleasca.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 5 frecventa de vibratie atunci inseamna ca el te vede jucausa, isteata, independenta si ca ii este frica sa nu te piarda.

Numarul 6 = Acest numar este cel al lui Venus, zeita frumusetii si a dragostei. Barbatii cad repede prada farmecelor tale si erotismului. Ai acel ”ceva” cu care atragi privirile. Modul in care te prezinti exprima o natura concilianta si afectuoasa, de aceea nu trebuie sa te mire ca intalnesti barbati raniti in dragoste care cauta la tine sprijin si dragoste. Tu reusesti sa vindeci acele rani pe care alte femei le-au provocat.

Cu acest numar ai noroc in dragoste deoarece reusesti sa intri repede pe o frecventa vibrationala aproape mistica cu sufletul tau pereche, de aceea relatia dintre tine si marea ta iubire se va dezvolta intr-un mod foarte armonios. Sunt multi barbati care viseaza la o legatura cu tine, insa tu ajungi la o relatia doar cu persoana pe care o iubesti din tot sufletul.

Daca barbatul iubit te alinta cu o porecla care are ca numar 6 frecventa de vibratie atunci inseamna ca el este sincer indragostit de tine si aspira spre o relatie de durata.

Numarul 7 = Esti o femeie deosebit de misterioasa si profunda in sentimentele pe care le traiesti. Nu socializezi prea usor cu sexul opus, deoarece barbatii tind sa te vada rezervata, sensibila, timida, complicata, greu de cucerit. Din cauza aceasta poti suferi din dragoste pana barbatul pe care il iubesti te va observa si iti acorda atentie. Relatiile tale de obicei sunt de lunga durata.

Barbatii care sunt prinsi in mrejele senzualitatii tale mai rezervate, sunt barbati pasionali, masculini, inteligenti si cu mult tupeu. Ei sunt atrasi de femeia complexa si greu de cucerit care esti tu si te vor curta insistent.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc