Setari Cookie-uri

Astrologie: Legea atractiei si zodiile

Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Filmul The Secret si numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Filmul ”The Secret” si numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile.

Legea atractiei este pusa in functiune, constient sau intamplator de persoana in cauza, atunci cand rezultatul unui eveniment nu era cel logic, asteptat si previzibil.

De exemplu: Un student cand merge la examen pregatit foarte bine, trece examenul deoarece indiferent ce subiect trage, il stie. Actiunea a fost realizata pe plan fizic (a invatat) rezultatul tot pe plan fizic (a trecut examenul).

Daca insa studentul nu stie aproape nimic din materia la care da examen, dar isi doreste puternic sa treaca si se focalizeaza puternic pe rezultatul pozitiv, atunci trage singurul subiect pe care il stie si trece examenul. Actiunea a fost realizata pe plan spiritual (focalizare mentala pozitiva) si rezultatul pe plan fizic (a trecut examenul). Oamenii numesc acest lucru noroc.

Cand insa un stundent este foarte bine pregatit, dar nu a citit ultimul examen si ii este foarte frica sa nu pice examenul, va avea ocazia sa extraga biletul cu acel unic subiect pe care nu il stie si frica lui sa devina realitate. Oamenii numesc acest lucru ghinion.

Legea atractiei arata ca indiferent pe ce se concentraza puternic o persoana va atrage acel lucru in viata sa.
De ce unele persoane se descurca mai bine sa atraga evenimente pozitive in unele sectoare din viata lor si in altele se chinuiesc mult? Zodiile, arata afinitatea energetica si karmica fata de energiile din univers. In functie de zodia in care te-ai nascut ai posibilitatea de a experimenta legea atractiei cu o usurinta fantastica.

IMPORTANT: Daca in viata ta experimentezi exact invers decat ceea ce iti este scris mai jos la zodia ta, atunci inseamna ca tocmai iti folosesti potentialul nativ impotriva ta din cauza gandirii negativiste. Esti ca si studentul anxios, care din cauza fricii, va pati exact lucrul de care ii este frica cel mai mult.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc