Setari Cookie-uri

Astrologie: Legea atractiei si zodiile

Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Filmul The Secret si numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Pesimismul.

Zodia Scorpion

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Acesti nativi au o mare putere de a atrage sustinere in toate proiectele lor, incepand de la relatiile cu cei din jur pana la mosteniri. Langa acest nativ va fi mereu cineva si nu va trebui sa lupte prea mult. Favoruri si bunatati vin din toate partile cand nativul este pozitivist.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale
: Lipsa de recunostinta (vrei prea mult).

Zodia Sagetator

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Nativii din aceasta zodia au o energie foarte favorabila legata de calatorii si strainatate. Adesea viseaza la calatorii lungi si la o mutare in alta zona geografica. Lor, mai usor decat altora, li se indeplineste visul. Trebuie doar sa isi doreasca intens acest lucru.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu te poti hotara.

Zodia Capricorn

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Cariera este sectorul in care acesti nativi pot avea beneficii foarte mari si cu usurinta. Un nativ Capricorn nu trebuie sa munceasca ani intregi pana sa fie remarcat de sefi. Va urca pe scara ierarhica mult mai repede ca altii. Pozitiile de conducere sunt in armonie energetica cu acesti nativi si le pot obtine usor. Bineinteles, doar daca isi doresc acest lucru.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale:
Nu ceri suficient de mult de la viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc