Setari Cookie-uri

Astrologie: Legea atractiei si zodiile

Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Filmul The Secret si numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile.

Zodia Varsator

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Nativul din zodia Varsator poate deveni usor lider de grup si sa se mentina in aceste pozitii. In plus, ei au o afinitate cu energia libertatii si mai repede sau mai tarziu, scapa din toate conditionarile sociale. Ei pot avea o relatie bazata pe libertate si respect, la fel si un serviciu care le ofera posibilitatea de a-si face singuri programul.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale
: Nu au suficienta forta cand doresc un lucru.

Zodia Pesti

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Acesti nativi au o afinitate puternica cu artele si cultura. Ei pot avea o cariera artistica sau literara stralucita si sa faca parte din lumea buna. Nativilor Pesti nu le este destinat sa aiba o viata mediocra, caci ei au aceasta deosebita sansa ca sa poata experimenta, daca doresc, meandrele domeniului artistic. Au o afinitate mare si cu energia iubirii, de aceea nativii Pesti pot trece printr-o serie de coincidente fantastice cand isi propun sa isi intalneasca sufletul pereche si sa fie fericiti in dragoste.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu crezi ca visul tau poate deveni realitate.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc