Setari Cookie-uri

Astrologie: Legea atractiei si zodiile

Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Filmul The Secret si numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile.

Zodia Berbec:

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Berbecii au energia succesului adanc implementata in codul lor energetic. Ei reusesc in conditiile cele mai dificile situatii de competitie acerba pentru ca au o gandire pozitiva care atrage succesul. Isi pot implini visele profesionale ambitioase. In cazul unei competitii, castiga usor. Daca isi doresc o promovare, au sanse foarte bune de a li se implini visul repede.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu iei initiativa.

Zodia Taur

Punct forte in utilizarea legii atractiei:


Nativii din zodia Taur au o legatura speciala, magica, cu banii. De mici copii gasesc banii ascunsi ai parintilor. La varsta adulta, oricand au nevoie de bani pentru o afacere sau un proiect si se concentreaza pe acest lucru, banii le vin foarte repede, chiar din surse neasteptate. Pot avea castiguri fantastice din investitii bune.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu cunosti informatii despre legea atractiei.

Zodia Gemeni

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Nativii din zodia Gemeni au o karma pozitiva la informatii si sunt mereu ascultati. Cu cat informatiile pe care le comunica sunt mai valoroase, cu atat si succesul lor este mai mare la public. Pot scrie articole, tine conferinte, sa predea etc. Oricand ei vor sa isi spuna cuvantul si sa invete pe altii, ocazia li se va ivi curand.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu vrei sa te adaptezi, ci sa adaptezi lucrurile la tine.

Zodia Rac

Punct forte in utilizarea legii atractiei:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc