Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce puteri speciale au femeile fiecarei zodii?

Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.

FEMEIA DIN ZODIA GEMENI

Planeta guvernatoare
: Mercur, te inzestreaza cu inteligenta si aspect fizic tineresc

Ce spune partenerul despre ea: ”Este fermecatoare, interesanta, nelinistita, convingatoare, plina de energie incat niciodata nu te poti plictisi alaturi de ea. M a face sa savurez viata in fiecare zi”.

Ce spune copilul despre mama din zodia Gemeni
: ”Imi da mereu sfaturile cele mai bune si ne putem distra grozav impreuna. Este o prietena minunata.”

Ce spune seful e
i: ”Este o femeie remarcabila care vine mereu cu solutii si este plina de resurse. Ma surprinde adesea cu sugestiile ei foarte bune”.

Sfatul astrelor:
Tu te simti implinita alaturi de prieteni si daca in viata ta exista mereu ceva nou. Nu te lasa coplesita de responsabilitati si rutina. Fa astfel incat sa iti pastrezi libertatea de miscare chiar daca esti intr-o relatie stabila si convinge-i pe cei dragi sa mergeti mai des in excursii.

FEMEIA DIN ZODIA RAC

Te guverneaza
: Luna, iti inspira visele romantice si te-a inzestrat cu intuitie.

Ce spune partenerul despre ea: ”Intotdeunana ma pot baza pe ea, este loiala, intelegatoare si iarta usor. Stiu ca insemn foarte mult pentru ea si acest lucru ma face sa pretuiesc dragostea noastra foarte mult.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Rac: ”Este o persoana careia ii pot multumi foarte multe si in special faptul m-a crescut echilibrat si responsabil, pentru a deveni o persoana cu calitati morale si sufletesti.”

Ce spune seful ei: ”Este o persoana pe care daca reusesti sa o motivezi atunci iti ofera toata energia ei. Ea se implica total, insa are nevoie de incurajari.”

Sfatul astrelor: Asculta-ti intotdeuna intutia si acorda atentie mesajelor si semnelor din jurul tau, deoarece Luna te ghideaza pe calea cea buna, insa va trebui sa stii sa iti asculti sufletul si sa privesti semnele. Fericirea este atat de aproape de tine si o poti gasi intotdeuna daca te increzi in intuitia ta.

FEMEIA DIN ZODIA LEU
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc