Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce puteri speciale au femeile fiecarei zodii?

Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.


Ce spune partenerul despre ea
: ”Este o femeie surprinzatoare, o combinatie de pasiune si prietenie de care nu am mai intalnit pana acum. Inteligenta si cu simtul umorului. Este atat de diferita de alte femei, iar pentru mine speciala.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Varsator: ”Mama mea este deschisa la idei noi si m-a invatat sa nu gandesc ca cei din jur. Mi-a deschis ochii asupra a multor lucruri. ”

Ce spune seful ei: ”Originala si inteligenta, nu trebuie sa ii explic prea mult ce are de facut. Prinde ideile din zbor si se descurca de minune in tot ceea ce face.”

Sfatul astrelor:
Citeste cat mai mult despre psihologie si spiritualitate, deoarece inteligenta ta simte nevoia sa descopere mistere si sa patrunda in profunzimea lucrurilor. Fa acest lucru pentru tine si vei descoperi o noua activitate placuta.

FEMEIA DIN ZODIA PESTI

Planeta guvernatoare:
Jupiter si Neptun, te inzestreaza cu empatie si idealism.

Ce spune partenerul despre ea
: ”Este visatoare si o romantica incurabila, plina de emotii intense si contradictorii. Ma face sa trec prin stari de extaz si agonie, mereu ma tine in suspans. Este femeia fara de care nu pot trai. ”

Ce spune copilul despre mama din zodia Pesti
: ”Este atat de buna la suflet, intelegatoare si iertatoare incat nu mi-as fi putut dori o alta mama. Foarte sensibila, pune suflet in tot ce face pentru mine.”

Ce spune seful ei
: ”Se vede pe ea ca face cu placere munca pe care o are si ca are o curiozitate innascuta. Are foarte multe resurse si este mereu o prezenta deosebit de placuta, amabila. ”

Sfatul astrelor: Nu gandi negativist si rational despre posibilitatile pe care le ai. Astrele ti-au oferit mult mai multe in aceasta viata decat te gandesti, insa trebuie sa fii optimista. Lasa-ti imaginatia sa zboare si sa te inspire.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc