Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce puteri speciale au femeile fiecarei zodii?

Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.

Planeta guvernatoare: Jupiter, marele benefic, te inzestreaza cu optimism si intelepciune.

Ce spune partenerul despre ea
: ”Este un spirit mereu tanar, langa care simt ca nu imbatranesc niciodata. Spontana, exuberanta, gata de a face ceva nou, are atat de multa energie! Reuseste sa aduca la suprafata ce este mai bun din mine.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Sagetator:
”Este o mama grozava, cu care pot sa face orice si pot sa ii spun orice. Mereu ma incurajeaza sa fac ceva deosebit in viata, sa imi urmez idealurile si sa nu ma uit in urma la esecuri. Este o forta pozitiva. ”

Ce spune seful ei: ”Ii place sa ii lasi libertate de miscare si ma impresioneaza faptul ca se descurca atat de bine fara sa aiba nevoie de sfaturile mele. Este independenta si eficienta. Adevarul este ca are mai multe calitati decat crede ea despre ea. ”

Sfatul astrelor: Cu toate ca Jupiter iti da optimism si credinta in viitor, totusi sfatul astrelor este ca sa ai mai multa incredere in tine, nu doar in circumstantele exterioare. Invata sa te evaluezi la adevarata ta valoare, fara sa crezi ca ar fi act de mandrie. Cu mai multa incredere in tine, vei avea curajul sa faci pasi mari in viata.

FEMEIA DIN ZODIA CAPRICORN

Planeta guvernatoare:
Saturn, te inzestreaza cu maturitate si responsabilitate.

Ce spune partenerul despre ea:
”Este loiala, devotata si are sentimente sincere pe care nu pot decat sa i le apreciez. Spune lucrurile pe nume si adesea are dreptate, chiar daca imi este greu sa recunosc.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Capricorn:
”Este o mama blanda si care imi poarta foarte mult de grija. Se intereseaza mereu de tot. Cere multe de la mine, insa stiu ca o face cu suflet bun.”

Ce spune seful ei: ”Isi face munca cu multa seriozitate, atentie la detalii, spirit de sacrificiu. Este printre oamenii de top pe care ma pot baza.”

Sfatul astrelor: Ai o gandire matura si cei din jur vor accepta mai usor sugestiile tale daca ai rabdarea necesara sa le explici. Acorda mai mult timp romantismului, caci sufletul tau tanjeste dupa momentele de intimitate.

FEMEIA DIN ZODIA VARSATOR

Planeta guvernatoare: Saturn si Uranus, te inzestreaza cu originalitate si obiectivitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc