Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce puteri speciale au femeile fiecarei zodii?

Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.

Te guverneaza: Soarele, care te inzestreaza cu o personalitate magnetica si stralucitoare.

Ce spune partenerul despre ea
: ”Este creativa, plina de imaginatie, pasiune si surprize. Ma simt iubit de ea mai mult decat de toate femeile la un loc pe care le-am intalnit, deoarece are o capacitate afectiva iesita din comun.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Leu: ”M-a invata ca sa am demnitate in fiecare lucru pe care il fac si pot sa spun ca prezenta foarte buna pe care o fac in societate se datoreaza educatiei ei.”

Ce spune seful ei: ”Ea niciodata nu se multumeste cu putin si va face mereu astfel incat lucrurile sa iasa foarte bine. Stie sa isi motiveze colegii si este foarte creativa, are multe idei si o viziune personala asupra lucrurilor. ”

Sfatul astrelor: Iesi mai des in societate si fa-ti cunostinte printre oamenii de cultura si realizati, deoarece ai nevoie de un mediu superior. Doar in mediul potrivit vei putea straluci la adevarata ta valoare. Nu neglija socializarea.

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Planeta guvernatoare
: Mercur, care te inzestreaza cu istetime si simtul umorului.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este curioasa, amuzanta, o prietena excelenta cu care poti vorbi despre orice, iar senzualitatea ei ma face sa ma gandesc la fiecare moment cu ea ca la un deliciu exotic.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Fecioar
a: ”Este o mama cu care pot discuta orice si stie sa ma ghideze in viata. Am invatat de la ea sa acord atentie detaliilor si mi-a folosit mult acest lucru.”

Ce spune seful ei: ”Este perfectionista si munceste mult, face lucrurile cu maxima atentie. S-a adaptat foarte usor la mediul colegial si in general la toate modificarile de program.”

Sfatul astrelor: Sufletul tau tanjeste dupa cultura: un film bun, o carte interesanta, un ceai cu o prietena intelectuala sau o piesa de teatru te va face sa te simti deosebit. Nu prea iti place lumea agitata in care traim si astrele te sfatuiesc sa te refugiezi cand poti din ea.

FEMEIA DIN ZODIA BALANTA
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc