În această perioadă vei capta energii pozitive și vei putea desfășura activități care să îți aducă liniște și mulțumire sufletească. Este o ocazie bună pentru a-ți pune în ordine gândurile și a face puțină curățenie în viața ta.

Caracteristici generale pentru zodia Berbec

De regula, nativii in aceasta zodie sunt definiti de cuvantul „pasiune”. Pun foarte mult suflet in tot ce fac si sunt extrem de ambitiosi. Au foarte mult entuziasm si dau dovada de o vointa care poate muta muntii din loc. De regula, au probleme cu autoritatea si nu suporta foarte bine ordinele directe. De aceea, cel mai bun mediu de munca pentru Berbeci este un spatiu in care li se da mana libera sau in care pot ajunge cu usurinta in pozitii de conducere.

Cum iubeste barbatul Berbec?

Barbatul-Berbec este un cuceritor innascut. Ii place jocul seductiei si il stapaneste perfect. La fel de bine stapaneste si cuvintele pe care le foloseste pentru a atrage persoana dorita. Nu este cea mai fidela zodie in dragote dar in mod paradoxal, stie sa fie loial.

Cum iubeste femeia Berbec?

Femeia Berbec este o fiinta prin definitie pasionala. Traieste fiecare poveste de dragoste ca si cum ar fi ultima si este mereu plina de viata. Daca ar fi sa o invinovatesti de ceva, ar fi de faptul ca se plictiseste destul de repede si dupa ce face o cucerire, descopera ca vanatoarea a fost mai interesanta decat prada in sine. Tocmai de aceea, ea isi va alege partenerul de viata cu foarte multa atentie iar acesta trebuie sa se ridice la inaltimes asteptarilor ei.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia berbec.

Mantra Berbec: Accepta ce se intampla, elibereaza-te de ce a fost si crede in ce ar putea fi.

Iti place sa fii responsabil tot timpul. De asemenea, ai tendinta de a pastra vii amintirile rele din trecut. Ai nevoie de o atentionare constanta ca ar trebui sa accepti realitatea asa cum este si sa continui cu viata ta. Ai incredere ca esti exact in locul in care trebuie sa fii in acest moment.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale

Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?