Inca de la primele ore ale diminetii esti foarte nervoasa si agitata deoarece nu reusesti sa te ocupi de o problema complicata, care iti da batai de cap de ceva timp. Cel mai bine este sa ceri ajutorul celor apropiati; chiar si o discutie sincera cu o persoana de incredere te poate ajuta sa intelegi ce trebuie sa faci mai departe.

Caracteristici generale pentru zodia Leu

De regula, Leii se poarta ca sim cum ai fi stapanul unui regat. Regatul in cauza poate fi familia, locul de munca sau relatia cu partenerii. In orice caz, acesti nativi vor stapani in imparatiile lor. Le place sa se afle in centrul atentiei si sunt plini de energie viatala care functioneaza ca un magnet asupra tuturor celorlalti oameni.

horoscop zilnic leu

Cum iubeste barbatul Leu?

In general, povestile de dragoste ale Leilor sunt ca ploile de vara: incep pe neasteptate si se termina brusc. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca barbatii Lei au o viziune grandioasa inclusvi asupra dragostei si cand dau cu capul de realiate,e ca un dus rece care le opreste avantul. De aceea, Leul va fi fericit alaturi de o partenera foarte realista care se va asigura ca imaginatia acestui nativ nu o va lua la goana.

Cum iubeste femeia Leu?

Nativele in Leu sunt cel putin la fel de orgolioase si de independente ca domnii nascuti in aceasta zodie. Ca sa se indragosteasca de cineva, ele au nevoie sa se simta apreciate intr-adevar. Au un simt ascutit al adevarului si depistesaza cu usurinta complimentele false si lingusitorii. Nu va tolera sub nicio forma si pentru nicio scuza infidelitatea.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia Leu.

Mantra Leu: Nu este vorba despre tine.

Esti o persoana dominanta, care are nevoie de o atentie constanta. De cele mai multe, ori, esti in centrul atentiei datorita increderii si atitudinii tale. Cu toate acestea, trebuie sa iti reamintesti ca nu intotdeauna este despre tine.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale

Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?