Programul tau pentru astazi poate suferi cateva modificari. In ultima perioada, acest lucru s-a intamplat foarte des si ai senzatia ca astrele iti pun la incercare toata capacitatea ta de adaptare. Ai foarte multa energie si numeroase idei bune, iar aceste calitati te vor ajuta sa faci fata provocarilor ce vor aparea cu siguranta pe parcursul zilei.

Caracteristici generale pentru zodia Pesti

In general, in zodia Pestilor se nasc oameni cu suflete bogate si sensibile. Multi dintre ei pot fi inclinati catre ocult, filozofie si mistere, trasatura pe care o impart cu Scorpionii. De regula, au inimi bune si sunt firi blande care nu tolereaza actele de violenta sau nedreptatea.

horoscop pesti

Cum iubeste barbatul Pesti?

In general, barbatul pesti atrage prin sensibilitate si foarte mult bun simt. El este acel domn care aminteste tuturor ca avem nevoie din cand in cand de cate un cavaler. Nu este o fiinta egoista si poate dovedi abilitati artistice. De regula, poate fi considerat un cuceriotr insa nu ii sta in caracter sa schimbe doamnele din viata lui ca pe sosete.

Cum iubeste femeia Pesti?

Pentru femeia nascuta in semnul Pestilor, dragostea trupeasca este strict legata de sentimente. Greu poate concepe sexul fara sentimente si se fereste in general de aventuri si nici nu isi pierde timpul cu relatii care nu au viitor. Este foarte sensibila la romantism si este atrasa de barbatii inteligenti si curtenitori, fara pretentii de masculi alfa. Pe acestia ii considera agresivi si se fereste de ei.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia Pesti.

Mantra Pesti: Nu iti pierde timpul analizand tot.

Esti o persoana care tinde sa analizeze totul. Uneori trebuie sa iti reamintesti ca nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri si ca trebuie doar sa te lasi purtata de val. Perseverenta este esentiala, dar la un moment dat este mai bine sa mergi mai departe decat sa transformi acel "ceva" intr-o obsesie.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale

Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?