De la primele ore ale diminetii esti destul de agitata si ai o multime de sarcini de rezolvat. Incearca sa nu iti descarci nervii asupra persoanelor dragi, cu atat mai mult asupra partenerului de viata. In ciuda starii de agitatie, pe plan profesional vei da randament si vei finaliza cu succes toate sarcinile primite. Superiorii tai vor aprecia eforturile tale si te vor rasplati.

Caracteristici generale pentru zodia Sagetator

In ciuda faptului ca sunt recunoscuti pentru inclinarile lor naturale catre filozofie, nativii in Sagetator sunt de fapt caracterizati de independenta. Sunt spirite libere, iubitoare de aventura si nu doar ca se adapteaza usor la schimbare, ci au nevoie de aceasta pentru a se putea dezvolta armonios.

horoscop zilnic sagetator

Cum iubeste barbatul Sagetator?

Un barbat nascut in Sagetator nu este o prada usoara. Este un barbat fermecator, sincer si foarte direct insa are obiceiul sa alerge dupa mai multi iepuri in acelasi timp. Poate fi atras de inteligenta unei anumite femei in timp ce la o alta ii place simtul umorul sau felul in care isi tine geanta. Motivele pentru care femeile atrag atentia barbatului in Sagetator sunt diverse si nu urmeaza un anumit tipar.

Cum iubeste femeia Sagetator?

In general, comportamentul femeii Sagetator este un indicator limpede al felului in care isi doreste sa fie cucerita. Femeia nascuta in acest semn este, inainte de orice, foarte inteligenta si are o cultura generala bogata, lucru pe care il va cauta si la un potential partener.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia Sagetator.

Mantra Sagetator: Invata sa asculti. Nu ai dreptate intotdeauna. Nimeni nu are.

Esti o persoana care isi doreste sa aiba dreptate in ceea ce priveste majoritatea lucrurilor. Esti foarte informata de tot ce misca in jurul tau. Cu toate acestea, trebuie sa iti reamintesti ca exista mereu lucruri noi de invatat si ca multe dintre acestea pot fi invatate de la alte persoane. De asemenea, uneori poti gresi.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale

Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?