Setari Cookie-uri

Horoscop: Predictii astrale pentru o viata

Desigur, exista oameni care nu cred in horoscop, dar chiar si aceia pot observa unele potriviri de caracter si de traseu existential in functie de zodie.

Gemeni (22.05-21.06)

Persoanele Gemeni sunt greu de inteles: in primul rand, toata lumea pleaca de la premiza ca au doua fete; in al doilea rand, toata lumea ii crede slabi. In realitate, Gemenii stiu exact ce vor, numai ca dorintele li se schimba destul de des.

Cat despre slabiciune, nici nu poate fi vorba. Sunt persoane inteligente, chiar daca pe plan sentimental fac uneori alegeri foarte neinspirate. Sunt prietenosi si generosi, comunicativi si toleranti, insa toate acestea au o limita, iar lucrurie nu se schimba nici in viata privata.

Cuvinte cheie: dualitate, intelegere, comunicativitate.

Rac (22.06-22.07)

Racii sunt persoane sensibile, tacute si introvertite. Le este greu sa isi faca prieteni noi, pentru ca sunt timizi si neincrezatori. Au intotdeauna nevoie de confirmarea, sustinerea sau parerea altcuiva pentru a lua o decizie.

Citește și:

Pe plan sentimental, se stie ca Racii sunt devotati si familisti, insa acest lucru nu ii impiedica sa aiba, in tinerete, si cateva relatii superficiale.

Cuvinte cheie: sentimente, nehotarare, afectiune.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc