Setari Cookie-uri

Horoscop: Predictii astrale pentru o viata

Desigur, exista oameni care nu cred in horoscop, dar chiar si aceia pot observa unele potriviri de caracter si de traseu existential in functie de zodie.

Sagetator (23.11-21.12)

Avand ca simbol centaurul arcas, Sagetatorii sunt iubitori ai adrenalinei si sunt cei mai nefericiti oameni cand sunt capitivii unei relatii ce nu le permite sa fie ei insisi, motiv pentru care sunt adesea acizi si rautaciosi.
Esenta Sagetatorului este una generoasa, prietenoasa, aventuriera, motiv pentru care viata lui ar trebui sa fie un lung sir de calatorii sau experiente provocatoare. Uneori, insa, se lasa coplesit de normele sociale, prejudecati sau reguli nescrise ce il statornicesc alaturi de familie.

Cuvinte cheie: dinamism, aventura, vointa.

Capricorn (22.12-20.01)

Organizati si incapatanari, Capricornii sunt adesea persoana serioasa a grupului. Le place sa ia initiativa, insa nu tin mortis sa fie in centrul atentiei daca nu sunt apreciati cu adevarat pentru ceea ce fac si ceea ce reprezinta.

Citește și:

Traseul existential si-l programeaza inca de timpuriu, stiind exact ce isi doresc si proiectand mereu din imaginatie variante ale viitorului, ceea ce ii ajuta sa faca fiecare alegere din prezent, fara a uita de unde au pornit.

Cuvinte cheie: hotarare, stabilitate, sinceritate.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc