Setari Cookie-uri

Horoscop: Predictii astrale pentru o viata

Desigur, exista oameni care nu cred in horoscop, dar chiar si aceia pot observa unele potriviri de caracter si de traseu existential in functie de zodie.

Balanta (24.09-23.10)

Prejudecatile despre Balanta spun ca nativii acestei zodii sunt persoane nehotarate si usor de manipulat. Insa, ca majoritatea prejudecatilor, acestea sunt opinii gresite: destinul Balantelor este sa caute calea cea mai potrivita, felul in care toata lumea sa fie multumita, iar daca se lasa influentate, este tot de dragul persoanelor la care tin.

Din punct de vedere sentimental, au o tinerete zbuciumata si ambigua, insa, atunci cand se „asaza la casa lor”, devin mult mai ordonate.

Cuvinte cheie: ambivalenta,

Scorpion (24.10-22.11)

Scorpionii sunt persoane cunoscute pentru sex-appealul lor, insa personalitatile lor ascund mai mult decat atat. Fiind ambitiosi si inteligenti, atrasi de mister si doritorii primului loc, Scorpionii isi vor complica existenta cu fiecare ocazie, iar daca nu exista ocazia, atunci si-o creeaza!

Citește și:

Nu sunt cunoscuti pentru fidelitate, insa acest lucru se aplica numai in cazul relatiilor amoroase: sunt prieteni excelenti, generosi si atenti, chiar daca au unele scapari de egoism pe care nu si le pot controla.

Cuvinte cheie: senzualitate, inteligenta, mister.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc