Setari Cookie-uri

Horoscop: Predictii astrale pentru o viata

Desigur, exista oameni care nu cred in horoscop, dar chiar si aceia pot observa unele potriviri de caracter si de traseu existential in functie de zodie.

Varsator (21.01-19.02)

Cunoscuti pentru dinamismul si inventivitatea lor, Varsatorii nu stiu cu adevarat ce isi doresc, iar dovada acestui lucru sta in faptul ca atunci cand isi ating telurile se autosaboteaza si isi schimba radical planurile.

Sunt prieteni si parteneri de viata minunati, daca poti tine pasul cu ei, insa nu trebuie sa te astepti la un final fericit asemanator celor din povesti, din cauza capriciilor si imprevizibilitatii acestor nativi.

Cuvinte cheie: spontaneitate, energie, creativitate.

Pesti (20.02-20.03)

Persoane sensibile si inteligente, Pestii se adapteaza destul de greu in cadre noi: le plac prietenii vechi, familia si lucrurile sigure, insa ei insisi sunt destul de instabili si de greu de inteles, algoritmul rational schimbandu-se adesea si preferintele la fel.

Le este greu sa se apropie de cineva in sensul pasional, din teama de a nu fi raniti, insa, odata gasit “cuibul” perfect, sunt dispusi sa dea totul pentru fericirea cuplului. De altfel, intreaga lor existenta se orienteaza spre aceasta fericire impartita la doi.

Citește și:

Cuvinte cheie: emotie, instabilitate, generozitate.

Sursa foto prima pagina: DepositPhotos.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc