Setari Cookie-uri

Horoscop: Predictii astrale pentru o viata

Desigur, exista oameni care nu cred in horoscop, dar chiar si aceia pot observa unele potriviri de caracter si de traseu existential in functie de zodie.

Leu (24.07-23.08)

Leii sunt foarte diferiti in functie de sexul nativului si de luna in care se nasc. Totusi, cateva puncte comune exista: traseul vietii lor este unul destul de lin, stiind intotdeauna cu exactitate incotro se indreapta, se dedica in totalitate relatiei lor (la singular, pentru ca numai una va conta cu adevarat) si isi vor apara puii asemeni animalului al carui simbol coincide cu zodia.

Leii sunt orgoliosi si dominanti, insa uneori, cand tin destul de mult la o persoana, sunt capabili sa isi sacrifice fragmente din iubirea de sine pentru binele acelei persoane.

Cuvinte cheie: dominare, generozitate, constiinta.

Fecioara (24.08-23.09)

Nativii Fecioara sunt persoane rationala prin excelenta: isi vor alege intotdeauna cu grija anturajul, echipa de lucru si, mai ales, persoana alaturi de care isi vor petrece restul zilelor. Desi par sa nu se implice sentimental in proiectele sau relatiile lor, o fac, si se consuma pentru cei dragi mai mult decat vor lasa vreodata sa se vada.

Citește și:

Singurul lucru care face convietuirea cu o Fecioara un lucru dificil este orgoliul (in cazul in care celalalt doreste sa domine) si perfectionismul Fecioarei, care nu poate accepta ideea inferioritatii: toata lumea trebuie sa se indrepte spre ideal!

Cuvinte cheie: perfectionism, optimism, inteligenta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc