Setari Cookie-uri

Horoscop: Predictii astrale pentru o viata

Desigur, exista oameni care nu cred in horoscop, dar chiar si aceia pot observa unele potriviri de caracter si de traseu existential in functie de zodie.

Unii se incapataneaza sa nu se recunoasca in descrierile zodiacale, altii prefera sa le urmeze intocmai. Indiferent de atitudinea omului fata de astrologie, aceasta exista si ne influenteaza modul de a gandi si de a actiona si, prin urmare, felul in care traim.

Sursa foto: Shutterstock.

Berbec (21.03-20.04)

Persoanele nascute in zodia Berbecului sunt hotarate, perfectioniste, cu initiativa – persoane cu spirit de lider. S-au nascut pentru a conduce si, chiar daca nu au o pozitie profesionala care sa le confirme aceasta menire, sunt adesea seful neoficial al unui grup.

Le place sa fie in centrul atentiei, sa li se dea dreptate, sa experimenteze cat mai multe lucruri si sa evite in cele mai diverse (nu neaparat si corecte) metode sanctiunile.

Cuvinte cheie: incapatanare, ambitie, orgoliu.

Taur (21.04-21.05)

Taurii sunt persoane increzatoare (mai ales in propria persoana), care se gandesc mereu la viitor si cauta neincetat o maniera in care sa isi faca viata mai usoara.

Citește și:

Adesea, nu stiu sa isi aleaga oamenii pe care sa ii pastreze alaturi, motiv pentru care sunt deceptionati si devin mai suspiciosi. Sunt intotdeauna gata de atac, insa, la exterior, stiu sa mascheze acest lucru, parand de un calm imperturbabil. Pe plan sentimental sunt total diferiti: odata gasita „perechea”, devin tandri si iubitori.

Cuvinte cheie: calm, statornicie, incredere.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc