Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: In ce zodie s-a nascut amanta perfecta?

Zodiacul senzualitatii feminine

Gemeni – Amanta zambitoare

O femeie nascuta in Gemeni este vesela, expansiva si exuberanta, calitati pe care le va aduce si in pat. Ii plac jocurile erotice si nu se da in laturi de la a interpreta diverse personaje pentru placerea ei si a partenerului.

Are un umor inteligent si ii place sa rada. Prin urmare, un barbat nu trebuie sa fie suprinsa daca aceasta chicoteste chiar si in toiul actului sexual.

Este o fire cu multa imaginatie si poate face orice picanterie iti trece prin cap insa totul cu un zambet perfid pe buze.

Rac – Amanta tandra

Este una dintre cele mai emotive si mai sensibile femei ale zodiacului, intrecuta la acest capitol doar de Pesti. Are nevoie de atingeri tandre si iubitoare, o conexiune emotionala profunda si un partener care ii este dedicat ei in intregime.

Este o iubita atenta la nevoile celuilalt, senzuala si pasionala pentru ca face totul din iubire. Daca ii inseli increderea, poti sa te astepti la ce e mai rau. Atunci cand e ranita, nu se va da in laturi de la nimic si se va razbuna groaznic.

Citește și:

Ca sa se destinda si sa scape de inhibitii, are nevoie de romantism si o atmosfera calda, intima. Ii place ca celalalt sa aiba grija de ea insa la randul sau, stie sa intoarca favoarea.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc