Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: In ce zodie s-a nascut amanta perfecta?

Zodiacul senzualitatii feminine

Leu – Amanta inflacarata

Oare mai are nevoie de prezentare? Leoaica este cu siguranta o fire aprinsa si pasionala. Emana sexualitate si incredere in sine. Isi domina partenerul si exploreaza laturi ale sexualitatii la care cei mai multi dintre noi nici nu s-au gandit inca

Nu are foarte multe inhibitii, prin urmare nu are nici foarte multe limite. Este permis absolut tot ce ii face placere.

Ii place sa fie coplesita de atentie si sa i se arate ca e adorata de-a dreptul. Este foarta orgolioasa si nu ii place sa fie comparata cu alte femei.

Fecioara – Amanta meticuloasa

Nativele in aceasta zodie trateaza totul ca pe o afacere. Ceea ce nu inseamna ca sunt lipsite de pasiune ci ca pot “finaliza” contractul intre parti fara o avertizare in prealabil daca nu este multumita de serviciile prestate. Adica daca nu este multumita de partenerul ei, acesta va afla fara menajamente si poate sa isi faca bagajele.

Citește și:

Decat sa mimeze un orgasm, mai bine isi schimba iubitul. Este foarte simplu pentru ea. Daca reusesti insa sa o multumesti, Fecioara se va dezlantui. Este o amanta priceputa si meticuloasa. Trupul celuilalt este locul ei de joaca preferat si il va explora in voie.

Chiar daca la prima vedere este o femeie conservatoare, in pat va surprinde cu imaginatia ei si pana unde poate sa mearga pentru a se simti satisfacuta.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc