Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: In ce zodie s-a nascut amanta perfecta?

Zodiacul senzualitatii feminine

Berbec – Amanta energica

Femeia nascuta in aceasta zodie are personalitate puternica, absolut magnetica. Adora sa isi domine partenerul si este experta in sarutari senzuale. Energia ei sexuala nu dureaza prea mult dar sa fii convins ca va arde mocnit!

Nu are foarte multa rabdare si uneori face dragoste la repezeala. Din acest motiv, poate fi considerata egoista si isi va sabota singura relatiile. Se concentreaza foarte tare la nevoile ei iar partenerul se poate simti neglijat sau chiar folosit. O astfel de femeie nu este atrasa de barbatii timizi. Dar nici nu va fi impresionata de un ceas foarte scump sau cu flori.

De regula, este coplesita de astfel de cadouri si nu pune mare pret pe valorile materiale decat daca sunt obtinute prin munca cinstita. Pentru ea conteaza intai si intai partea intelectuala a unui barbat. Daca acesta ii demonstreaza ca se ridica la inaltimea astepatrilor ei, atunci poate ca il va lua in considerare.

Citește și:

foto shutterstock femeie blonda pe pat

Taur – Amanta sensibila la frumos

Nativa in Taur are un libiodu foarte mare. Este o aparitie placuta, senzuala si emana sexualitate prin toti porii, fara sa fie vulgara. Este cu siguranta in TOP 5 femei pasionale din zodiac.

Apetitul ei pentru intimitate este insatiabil si are nevoie de contact fizic in permanenta. Insa uraste sa fie presata de timp si vrea sa faca lucrurile in ritmul ei. Pentru ea, sexul este ca o mancare buna, il savureaza pe indelete.

Este foarte sensibila la frumos si apreciaza un barbat care are grija de corpul sau. Are o memeorie olfactiva excelenta si va fi impresionata de un parfum bun care sa ii evoce amintiri.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc