Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: In ce zodie s-a nascut amanta perfecta?

Zodiacul senzualitatii feminine

Sagetator – Amanta indragostita

Tandra, atenta, romantica. Aceasta este amanta nascuta in Sagetator. Mereu surprinzatoare, isi poate tine partenerul ca pe ghimpi si nu stii niciodata la ce sa te astepti de la ea in pat. Pentru un moment poate fi delicata si suava, ca in urmatorul moment sa muste si sa zgarie.

Se indragosteste intotdeauna de omul pentru care se dezbraca si va fi foarte atenta la nevoile sale. Cele mai sensibile zone ale sale sunt talia, soldurile si coapsele. Prin urmare, adora sa fie atinsa si sarutata aici.

Capricorn – Amanta intelectuala

Femeie nascuta sub semnul Caprei. Ce poate fi mai explicit de atat? Pana sa se dezbrace in fata cuiva, nativa in Capricorn isi va supune partenerul la nenumarate teste. Mare atentie, pentru ca poate incepe cu cele de cultura generala.

Pentru ea, un intelect bogat este echivalentul unei imaginatii bogate iar o imaginatie bogata garanteaza o viata sexuala plina de satisfactii. Desi se spune ca este una dintre cele mai rigide si conservatoare zodii, o femeie Capricorn va surprinde in pat cu dezinvoltura si energia sa.

Citește și:

Se simte foarte bine in pielea ei si nu ii e teama sa faca sex pe lumina. In fata oglinzii. Cu geamul deschis. Draperiile trase. Da, in fiecare femeie Capricorn se ascunde o amanta perversa si insatiabila.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc