Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: In ce zodie s-a nascut amanta perfecta?

Zodiacul senzualitatii feminine

Balanta – Amanta dedicata

Femeia in Balanta este genul in jurul caruia graviteaza toata lumea. Femei, barbati, copii, batrani, animale, toti sunt atrasi de caldura ei sufleteasca si de farmecul ei personal.

Fata de partenerul sau este foarte atenta si nu ii este teama sa isi arate afectiunea prin gesturi mici si tandre. Este foarte romantica insa are si o latura ascunsa, mai intunecata. Este capabila de fantezii sexuale atat de fierbinti incat ar face sa se inroseasca pana si pe cel mai curajos barbat.

In spatele zambetului ei delicat, se ascunde o femeie care a ridicat sexul la rang de arta. Este foarte dedicata partenerului sau in timpul actului sexual, indiferent daca sunt impreuna de ani intregi sau daca este o aventura de-o noapte.

Scorpion – Amanta absoluta

Iata cea mai infocata amanta a zodiacului. Femeia nascuta in Scorpion este o bomba sexuala care isi domina partenerul. Are o energie inepuizabila, un simt al umorului extrem de acid si o inteligenta vie. Asta ca sa nu mai vorbim de imaginatia bogata.

Citește și:

Orice este permis pentru ea, de la bice si catuse la lumanari parfumate, in functie de starea de spirit. Sexul este o arta pentru ea si are nevoie de un partener la fel de aprins si pasional ca ea.

Daca iubitul sau nu este foarte patimas sau o dezamageste din punct de vedere sexual, nu se poate atasa emotional de el si va pleca in cautarea unei alte aventuri.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc